No pewnie, że tak!
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.
Co mnie boli - trochę łapy (ale mniej niż się spodziewałam i o dziwo odcisków nie mam), plecy, prawa noga (to chyba ta którą przyhamowałam). Nie boli mnie na razie doopinka, chociaż nią poszorowałam po piachu.
Teraz zagadka - gdzie byłam wczoraj wieczorem?
W nagrodę za odgadnięcie - uścisk łapy Ofelii![]()
PS. Koszalin - gębusie na kłódki!
ab. pisze:MB&Ofelia pisze:Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.
Co mnie boli - trochę łapy (ale mniej niż się spodziewałam i o dziwo odcisków nie mam), plecy, prawa noga (to chyba ta którą przyhamowałam). Nie boli mnie na razie doopinka, chociaż nią poszorowałam po piachu.
Ja też?
MB&Ofelia pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.
Ja też?
OczywiścieTak w ogóle to karniak cię czeka przy najbliższej okazji
Bój się!!!

MaryLux pisze:Wiem, gdzie byłaś: na Raduni. Weszłaś niebieskim szlakiem.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Wiem, gdzie byłaś: na Raduni. Weszłaś niebieskim szlakiem.
Pudło! Zgaduj dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: 6eata, Google [Bot], Lifter i 7 gości