Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II-kleptomania

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 13, 2013 18:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

O, tak, jak będę duzia to będę tak biegała szypko i zgrabno!
Mała Ciorna Carmen

No pewnie, że tak!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 13, 2013 21:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

O, tak, jak będę duzia to będę tak biegała szypko i zgrabno!
Mała Ciorna Carmen

No pewnie, że tak!

A nawet jeszcze ładniej :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sie 14, 2013 8:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

No, Mała Czarna przejęła się ikonką :evil: . Jak wychodziłam do pracy to tak ganiała po domu, że chwilami padała dysząc jak parowóz. Tupot jakby stado koni galopowało. Pozbyła się "balastu" z dupinki, to nadrabia zaległości :?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sie 15, 2013 13:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MB&Ofelia pisze:No, Mała Czarna przejęła się ikonką :evil: . Jak wychodziłam do pracy to tak ganiała po domu, że chwilami padała dysząc jak parowóz. Tupot jakby stado koni galopowało. Pozbyła się "balastu" z dupinki, to nadrabia zaległości :?

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

MaryLux

Post » Pt sie 16, 2013 7:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

Wczoraj wieczorem przydarzył nam się mały wypadek. Wieczorem do domu wleciało bzykadło. nie wiem, co to jest, przypomina dużego komara (takiego naprawdę dużego), ino że ma jeszcze długi pomarańczowawy odwłok. Szkoda że nie zrobiłam foty, ale nie miałam do tego głowy. Tym bardziej, że już dwa razy mnie toto użarło i dwa razy miejsce ugryzienia miałam czerwone i podpuchnięte. No więc wespół zespół z kotami zaczęłam to draństwo gonić i mordować. A żywotne jest jak choroba jasna! Sto razy przydepczesz, a to nadal się rusza! No i draństwo użarło Małą Czarną. W pysk. Nie wiem dokładnie gdzie, ale przesuwała łapcią po pysiu więc gdzieś tam.
Resztę wieczoru spędziłam oglądając czarnego pysia, czy nie puchnie. Kamień z serca, bo nie spuchł.
PS. Draństwo użarło też kiedyś Ofelię, też na szczęście nie spuchła. To chyba tylko ja jestem na to bzykadło uczulona.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sie 18, 2013 11:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.
Co mnie boli - trochę łapy (ale mniej niż się spodziewałam i o dziwo odcisków nie mam), plecy, prawa noga (to chyba ta którą przyhamowałam). Nie boli mnie na razie doopinka, chociaż nią poszorowałam po piachu.
Teraz zagadka - gdzie byłam wczoraj wieczorem?
W nagrodę za odgadnięcie - uścisk łapy Ofelii :mrgreen:

PS. Koszalin - gębusie na kłódki! :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sie 18, 2013 11:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MB&Ofelia pisze:Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.
Co mnie boli - trochę łapy (ale mniej niż się spodziewałam i o dziwo odcisków nie mam), plecy, prawa noga (to chyba ta którą przyhamowałam). Nie boli mnie na razie doopinka, chociaż nią poszorowałam po piachu.

Ja też?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie sie 18, 2013 11:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

ab. pisze:
MB&Ofelia pisze:Żyjemy. Chyba. To znaczy koty żyją na pewno, a ja chyba. Wszystko mnie boli. Dałam się zwieść na pokuszenie, nigdy więcej. Na takie "dżamprezy" jak wczoraj, to ja się nie nadaję, chyba że do pieczenia kiełbasek.

Ja też?

Oczywiście :twisted: Tak w ogóle to karniak cię czeka przy najbliższej okazji :twisted: Bój się!!! :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sie 18, 2013 11:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MB&Ofelia pisze:
ab. pisze:

Ja też?

Oczywiście :twisted: Tak w ogóle to karniak cię czeka przy najbliższej okazji :twisted: Bój się!!! :twisted:

No to się boję :strach: :strach: :strach:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie sie 18, 2013 12:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

Aguś, przypomnę się o ten przepis gęsio-indyczy.
Właśnie barfa kroję. A tak mi się nie chce!!!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sie 18, 2013 12:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

Wiem, gdzie byłaś: na Raduni. Weszłaś niebieskim szlakiem.

MaryLux

Post » Nie sie 18, 2013 12:05 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MaryLux pisze:Wiem, gdzie byłaś: na Raduni. Weszłaś niebieskim szlakiem.

Pudło! Zgaduj dalej :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sie 18, 2013 12:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

Ja też więcej na takie imprezy nie idę. Żyję, nawet nie przypuszczałam, że aż tak dobrze będę się czuła. Troszkę bolą mnie mięśnie wychodzące z pod pach. Tak że ledwo łapki do góry unoszę.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie sie 18, 2013 12:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen II - robale!!!

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Wiem, gdzie byłaś: na Raduni. Weszłaś niebieskim szlakiem.

Pudło! Zgaduj dalej :twisted:

To na Ślężę czarnym lub niebieskim.

MaryLux

[poprzednia][następna]