Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Witamy po pracowo .![]()
Halinko , niedługo się do Ciebie uśmiechnę o firaneczki , Są prześliczne i w dobrej cenie , wiec na pewno coś wybiorę
barbarados pisze:Kupuj . Ja poszewki akurat mam , tylko prześcieradła zostały upolowane i niektóre jakieś dziurki mają .No i te firanki
barbarados pisze:Masz rację , ale prześcieradła nowe były . Były .I tak muszę kupić , bo dla gości takie dziurkowane się niezbyt nadadzą . Przynajmniej nie zdążyły mi sie znudzić .
Teraz niunie śpią .
Znowu wstaną o 23 i będą biegać .
Jutro mam wolne . Kolega za ,mnie przychodzi . Sam chciał .Po niedzieli nocki . Nie jest żle .
barbarados pisze:Masz rację , ale prześcieradła nowe były . Były .I tak muszę kupić , bo dla gości takie dziurkowane się niezbyt nadadzą . Przynajmniej nie zdążyły mi sie znudzić .
Teraz niunie śpią .
Jutro mam wolne . Kolega za ,mnie przychodzi . Sam chciał .Po niedzieli nocki . Nie jest żle .
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Masz rację , ale prześcieradła nowe były . Były .I tak muszę kupić , bo dla gości takie dziurkowane się niezbyt nadadzą . Przynajmniej nie zdążyły mi sie znudzić .
Teraz niunie śpią .
Zawsze możesz powiedzieć że to ostatni krzyk mody takie ażurkowe prześcieredła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości