Moderator: Estraven

Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Ale fotki możesz wpaść obejrzeć
Myślę że i tak zaglądasz tylko sie z tym nie wydajesz![]()
![]()
Monisiu, przykro mi, ale nie... nosiłam się z zamiarem ale nigdy nie doszłam do znalezienia Was![]()
Obiecuję się poprawić i zaglądać
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Caragh pisze:Za to z własnej nieprzymuszonej woli się zapytam, Monia masz fb, gg lub inne podobne?
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

No to, jak chcesz ofc, to rzuć mi na pwMonikaMroz pisze:Caragh pisze:Za to z własnej nieprzymuszonej woli się zapytam, Monia masz fb, gg lub inne podobne?
mam gg
MonikaMroz pisze:![]()
![]()
Co Ty taka podejrzanie miła jesteś
![]()
![]()
![]()
Ale widzę że już nas znalazłaś więc wpadajAle pamiętaj maupe i Zołze masz tutaj więc nie wiem kogo odkryjesz u mnie
A jutro kac będzie 
kalair pisze:Monia jaka szybka, ledwo wpadła, a już chce dane wszelkie!![]()

Caragh pisze:kalair pisze:Monia jaka szybka, ledwo wpadła, a już chce dane wszelkie!![]()
A Ty siedź cicho, się nie wtrącaj w rozmowę dorosłych i przede wszystkim DAWAJ WRESZCIE KRECIE![]()
![]()
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Monia jaka szybka, ledwo wpadła, a już chce dane wszelkie!![]()
A Ty siedź cicho, się nie wtrącaj w rozmowę dorosłych i przede wszystkim DAWAJ WRESZCIE KRECIE![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę przerzucić, nie mam kiedy, bo mnie fb męczy!
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Dobrze że ja zlikwidowałam fb. Nie wiedziałam o co tam chodzi i miałam go dosyć
Właśnie Zołzę uczę
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Monia jaka szybka, ledwo wpadła, a już chce dane wszelkie!![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę przerzucić, nie mam kiedy, bo mnie fb męczy!
Dobrze że ja zlikwidowałam fb. Nie wiedziałam o co tam chodzi i miałam go dosyć
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Dobrze że ja zlikwidowałam fb. Nie wiedziałam o co tam chodzi i miałam go dosyć
Szkoooda![]()
Właśnie Zołzę uczę

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości