Jak sasiedzi reaguja na ten wozek

Wiewiórka schowana za wlasnym ogonem wyszla odlotowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:dalia pisze:moś pisze:Zmrol ma cudny ogoooooonJa chce taka wiewiore
wstążeczką przewiązać?
Tak i JJ-ta odebrac na wymiane. Sam by sie wyniosl
anulka111 pisze:O ja nie moge-Wiewiorka zmotoryzowana jest![]()
![]()
Jak sasiedzi reaguja na ten wozek![]()
![]()
Wiewiórka schowana za wlasnym ogonem wyszla odlotowo![]()
![]()
zabers pisze:anulka111 pisze:O ja nie moge-Wiewiorka zmotoryzowana jest![]()
![]()
![]()
![]()
No, jest, jest zmotoryzowana. A co!
Na razie spotkałam jednego - reakcja BARDZO pozytywna. Nie wiem jak inni (ale moi sąsiedzi są przyuczeni, że nawet, gdyby coś, to i tak będę miała to w nosie).
Ludzie na ulicy - też bardzo pozytywnie. Dziś zaczepiła mnie pani (jak się później okazało, karmicielka z sąsiedniego osiedla) i rozwodziła się nad szczęściem jakie spotkało zmrola i gratulowała zmrolowi "samochodu", i wogle, wogle. Podchodzą matki z dziećmi, dzieci zachwycone. W sumie - bardzo fajnie. Nikt nie uważa tego za coś dziwacznego.
anulka111 pisze:zabers pisze:anulka111 pisze:O ja nie moge-Wiewiorka zmotoryzowana jest![]()
![]()
![]()
![]()
No, jest, jest zmotoryzowana. A co!
Na razie spotkałam jednego - reakcja BARDZO pozytywna. Nie wiem jak inni (ale moi sąsiedzi są przyuczeni, że nawet, gdyby coś, to i tak będę miała to w nosie).
Ludzie na ulicy - też bardzo pozytywnie. Dziś zaczepiła mnie pani (jak się później okazało, karmicielka z sąsiedniego osiedla) i rozwodziła się nad szczęściem jakie spotkało zmrola i gratulowała zmrolowi "samochodu", i wogle, wogle. Podchodzą matki z dziećmi, dzieci zachwycone. W sumie - bardzo fajnie. Nikt nie uważa tego za coś dziwacznego.
Ziemniakowo postepowe jest jak widac
anulka111 pisze:Boje sie zapytac,jakimi metodami osiagnela takie spokojne reakcje otoczenia
Anulka wychylajaca sie zza węgła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości