i od nas kciuki za wszystko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:A ja juto jeszcze znowu jablkowe zrobie, musze zużyć wszystkie tatowe jablka.Gruszkowe jeszcze musi poczekać
![]()
a keksa też uwielbiam
maciejowa pisze:Danusia pisze:A ja juto jeszcze znowu jablkowe zrobie, musze zużyć wszystkie tatowe jablka.Gruszkowe jeszcze musi poczekać
![]()
a keksa też uwielbiam
A jakie jabłkowe? Ja nie robiłam keksa. Robiłam ciasto kakaowe z orzechami i wiórkami kokosowymi. Tylko foremek do tego używam keksówek.
maciejowa pisze:Jutro piknik szkolny, to zaniosę jedna keksówkę
maciejowa pisze:BryPiekę ciasto. Jutro piknik szkolny, to zaniosę jedna keksówkę, niech się młodym na plus liczy. Resztę zabieram na działkę
Zapowiadają ładność na niebie. Obaczymy. Kotówki śpią. Marcelina usiłował mi pomagać w pieczeniu, ale nie spodobał mu się mikser. Łatek ma stosunek olewający do wszelakich robót domowych. Ok, nie może się pogodzić z odkurzaczem, ale poza tym można robić wszystko i nic go nie rusza. Marcelina odkurzacza też nie lubi, ale za to uwielbia mopa. Zawsze kiedy myję podłogę, Marcelina poluje na fifroki mopowe
Czasem sam wygląda jak przedłużenie mopa
maciejowa pisze:Bożenko, a żebyś wiedziała
Ewa, szkoda, że nie można tego zobaczyć
Ciasto mi spierniczyło z foremekChyba się na piknik nie nada. Zabiorę wszystko na działkę
maciejowa pisze:Danusia pisze:A ja juto jeszcze znowu jablkowe zrobie, musze zużyć wszystkie tatowe jablka.Gruszkowe jeszcze musi poczekać
![]()
a keksa też uwielbiam
A jakie jabłkowe? Ja nie robiłam keksa. Robiłam ciasto kakaowe z orzechami i wiórkami kokosowymi. Tylko foremek do tego używam keksówek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości