Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezzme pisze:zjem i robię ten bazarek dla Plamka.
katgral napisz mi jeszcze czy wolisz, żeby ewentualne wpłaty szły od razu na Twoje konto czy wpłacić Ci razem wszystko co się uda zebrać?
vip0 pisze:Badania przełożone,nie dałam rady....czuję się naprawdę bardzo zle,jak wstanę to mi słabo,niedobrze,no i cały czas utrzymuję mi się bardzo wysoka temperatura....Jutro jak tak dalej będzie,to jakoś rano zawlokę Plamka na badania,a potem muszę iść do lekarza,nie dam rady...zresztą zostałam zaszantażowana
.
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Badania przełożone,nie dałam rady....czuję się naprawdę bardzo zle,jak wstanę to mi słabo,niedobrze,no i cały czas utrzymuję mi się bardzo wysoka temperatura....Jutro jak tak dalej będzie,to jakoś rano zawlokę Plamka na badania,a potem muszę iść do lekarza,nie dam rady...zresztą zostałam zaszantażowana
.
Mogę po niego podjechać i go zawieźć, ale tylko MPK
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Badania przełożone,nie dałam rady....czuję się naprawdę bardzo zle,jak wstanę to mi słabo,niedobrze,no i cały czas utrzymuję mi się bardzo wysoka temperatura....Jutro jak tak dalej będzie,to jakoś rano zawlokę Plamka na badania,a potem muszę iść do lekarza,nie dam rady...zresztą zostałam zaszantażowana
.
Dzięki Agata,jeszcze zobaczę,jak będzie jutro rano,jeśli nie dam rady to może faktycznie cię poproszę,jakby co to wyślę ci smska.
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Badania przełożone,nie dałam rady....czuję się naprawdę bardzo zle,jak wstanę to mi słabo,niedobrze,no i cały czas utrzymuję mi się bardzo wysoka temperatura....Jutro jak tak dalej będzie,to jakoś rano zawlokę Plamka na badania,a potem muszę iść do lekarza,nie dam rady...zresztą zostałam zaszantażowana
.
Dzięki Agata,jeszcze zobaczę,jak będzie jutro rano,jeśli nie dam rady to może faktycznie cię poproszę,jakby co to wyślę ci smska.
Jutro to ja mam 2 zmianęjeśli w ogóle pójdę do pracy.
Zaraziłaś mnie przez forum!
Najpierw moje dziecko, potem TŻ-ta a teraz mnie!
Tak tak, bo mój TŻ to czyta miau jak nie widzęA dziecię ogląda kotki co szukają domków...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 41 gości