Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sheepy pisze:Bonżur dziewczęta! Serdecznie wszystkie witam a choruszkę o zdrowie pytam![]()
Bardzo Wam dziękuję za życzenia. A propos - czy ja już się kwalifikuję pod określenie "kobieta w wieku balzakowskim"???![]()
Sheepy pisze:
Jak tam u Was z pogodą? Krawat rośnie jak na drożdżach, i nadal sypia na mojej klacie, ewentualnie szyi, Zocha kładzie się na nogi. Zasypiam oblepiona futramiZośka co prawda przestała miauczeć przed szóstą rano, ale dla odmiany mruczy mi do ucha i liże mnie po nosie a czasami po stópiczkach....taaaa.....dziś pobudka była o 4.30
Młodzież jakaś taka głodna była i nie chciała spać
Żmijka pisze:na kawę.. zawsze
Sulfuria, mam nadzieję, że pocztę udało Ci się zaliczyć. Chodź nie wiem czy szeleczki dla kota mi się przydadzą. Coś czuję, że będziemy w piątkę wpatrywać się w kropelki na szybie przez cały tydzień.
julka75 pisze:Hej dziewczyny! A ja dzisiaj na odmiane wypilam goraca czekolade
U mnie wczoraj i dzisiaj przepiekna pogoda! Slonca bylo tyle, ze z checia bym sie z Wami podzielila, gdyby to tylko bylo mozliwe.
Mam nadzieje, ze i do Was pare promykow dojdzie.
kotx2 pisze:a propos pogody,znowu upały i wieczorne burze zapowiadali
julka75 pisze:kotx2 pisze:a propos pogody,znowu upały i wieczorne burze zapowiadali
no to mnie pocieszylasslonce lubie, ale jak dopiecze to leze plackiem...
a burze wieczoremwole przeczekac zakopujac sie pod koldre...
no właśnie od zawsze zastanawia mnie ta tajemniczo-magiczna właściwość kołdry podczas gromobiciajulka75 pisze:a burze wieczoremwole przeczekac zakopujac sie pod koldre...
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 488 gości