Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 22:23 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Jestem za :ok: :ok: :ok:
Pamiętaj ze z ogłaszaniem Twoich kociaków nie tylko zajączkowych mogę pomóc, przesyłam numer do Pani, o której mówiłam;-) :kotek:
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Wto wrz 13, 2011 22:25 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Dziękuję. Powolutku z dola się wygrzebuję, coraz dłuższe są okresy "pozytywne". Mam nadzieję, że niebawem stanę na nogi pod względem głowy ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro wrz 14, 2011 0:58 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

No nie... teraz zobaczyłam, że nie wkleil się link do filmiku. A ja przed chwilą straciłam dostęp do mojego monta na YT i nie wiem co się stało...
Argh...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro wrz 14, 2011 17:47 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

ello Aniu i kociaste :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie wrz 18, 2011 18:39 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

oj ANIA nie denerwuj się tak piękna to tylko filmik :piwa: :piwa: :wink: :wink:
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Nie wrz 18, 2011 18:46 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Oj, Kuba, kochanie, przypomniałeś mi, że odzyskałam konto... i jednak mogę się filmem podzielić...

http://www.youtube.com/watch?v=Vx-Ce3Egti4

Ciemno jak w de..., ale coś niecoś widać ;] W kolejności wystąpili - Tolek, Brus, Blue/Zajączek, Tadzik i Troja ;]

KaleidoStar

Post » Nie wrz 18, 2011 18:46 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Zajac ogłoszony na pkdt, ale jak masz nowe zdjecia jej i Tolka do wyslij, zrobie na Trojmiescie;-)
Moze jak wyzdrowiejesz wpadniesz na nowa sesje do nas, nasze zdjecia nie dorównuja Twoim a czas sie zabrac przezd zimą do pracy, bo wpływy mamy marne mimo audycji radiowej itp (280zł) ale cóz trzeba działać dalej. Napisz, czy masz jakąs pomoc z Irasiad dla Zajaca?
podrówka i zdrowiej szybko;-)
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Nie wrz 18, 2011 18:53 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

rany boskie jeśli one śpią w łóżku to gdzie Ty Aniu śpisz ?????????? ale ten czarny na końcu ale mu się ślepia świeciły :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

KUBA73

Post » Nie wrz 18, 2011 18:56 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

haha tam są same czarne 8O :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie wrz 18, 2011 18:58 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Kuba, ten ze świecącymi ślipiami to właśnie Blue, mały niebieski dzikus... któy czasami tak się wyluzuje, że śpi z nami w łóżku. Ja muszę jakoś się powyginać, żeby być między nimi...ale dziś towarzystwo przeszło samych siebie... zabrali mi całą kołdrę i miejsce. Z każdą pobudką usiłowałam ułożyć się wygodnie, a potem znowu one przejmowały teren...

KaleidoStar

Post » Nie wrz 18, 2011 19:01 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Asiu, Aga Szalc pewnie cośtam w garażu ma, ale ostatnio na tyle dawałam sobie radę, że się nie zgłaszałam do Niej. Teraz będę musiała, bo finansowo totalnie bryndza. Postaram się jak najszybciej wyzdrowiec, od dziś faszeruję się lekami, coby się całkiem nie rozłożyć, chociaż czuję się coraz gorzej :/ Jutro dokupię coś mocniejszego, najlepiej mój numer jeden, czyli Tabcin. Idealny przed nocką w pracy, bo pobudza i ogólnie... daje kopa ;]

KaleidoStar

Post » Nie wrz 18, 2011 19:04 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

KaleidoStar pisze:Oj, Kuba, kochanie, przypomniałeś mi, że odzyskałam konto... i jednak mogę się filmem podzielić...

Ciemno jak w de..., ale coś niecoś widać ;] W kolejności wystąpili - Tolek, Brus, Blue/Zajączek, Tadzik i Troja ;]

łomatko 8O , nie mogłam się doliczyc tych kotów :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie wrz 18, 2011 19:05 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Danusia pisze:
KaleidoStar pisze:Oj, Kuba, kochanie, przypomniałeś mi, że odzyskałam konto... i jednak mogę się filmem podzielić...

łomatko 8O , nie mogłam się doliczyc tych kotów :ryk: :ryk:

haha nie Ty jedna :mrgreen: :ryk: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie wrz 18, 2011 19:09 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

Oj przeca ich tylko 6 ;] Uzi przyszedł zaraz później i obudzil towarzystwo...

KaleidoStar

Post » Nie wrz 18, 2011 19:12 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubiłam czarnych kotów - cz II

KaleidoStar pisze:Asiu, Aga Szalc pewnie cośtam w garażu ma, ale ostatnio na tyle dawałam sobie radę, że się nie zgłaszałam do Niej. Teraz będę musiała, bo finansowo totalnie bryndza. Postaram się jak najszybciej wyzdrowiec, od dziś faszeruję się lekami, coby się całkiem nie rozłożyć, chociaż czuję się coraz gorzej :/ Jutro dokupię coś mocniejszego, najlepiej mój numer jeden, czyli Tabcin. Idealny przed nocką w pracy, bo pobudza i ogólnie... daje kopa ;]

laska a ja powiem Ci tak kopa to ja Ci sprzedam jak nie zadbasz o siebie koty kotami ale kto nimi się zajmie jak cie rozłoży na amen dziewczyno futrzaki za kark i poszły z wyrka kiedy duża śpi naucz je że to twoje terytorium ty musisz wypocząć a nie wspierać się farmakologią bo tak długo nie pociągniesz KAPISZI ?????????????? :evil: :evil: :evil:
Obrazek

KUBA73

[poprzednia][następna]