Alyaa pisze:My z TŻ też mamy kocią alergię - objawia się chronicznymi przeciągami w portfelu i wysypem przelewów wychodzących z konta![]()

Pluć na monitor też nie, bo nie mój...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:My z TŻ też mamy kocią alergię - objawia się chronicznymi przeciągami w portfelu i wysypem przelewów wychodzących z konta![]()
Alyaa pisze:A i jeszcze jeden objaw zauważyłam - wyostrzył się nam wzrok - widzimy wszelkie koty w okolicy...
Alyaa pisze:My z tych niezmotoryzowanychPoruszamy sie najczęściej autobusem albo własną "dwójką", czyli piechotą.
Alyaa pisze:Ale przecież te słupy wyrastają tak nagle przed człowiekiem! Nie wiadomo skąd to-to się bierze
vailet pisze:Alyaa pisze:Ale przecież te słupy wyrastają tak nagle przed człowiekiem! Nie wiadomo skąd to-to się bierze
![]()
![]()
przypomniało mi się ile razy w słup głową walnełam ja lub TŻ
to bolało
AYO pisze:Do tego koty nie są konieczne - wystarczy się zagadać
Szejbal pisze:vailet pisze:Alyaa pisze:Ale przecież te słupy wyrastają tak nagle przed człowiekiem! Nie wiadomo skąd to-to się bierze
![]()
![]()
przypomniało mi się ile razy w słup głową walnełam ja lub TŻ
to bolało
Tak z własnej woli? ...![]()
![]()
![]()
Szejbal pisze:AYO pisze:Do tego koty nie są konieczne - wystarczy się zagadać
Ze słupem?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurcze, głupawę mam w pracy jak nic...
vailet pisze:Szejbal,przyznaj się coś ty piłaja jestem w domu i też lacham się przed laptopem,a TŻ gapi się z czego
![]()
ale w pracy na głos
![]()
bo ja bym nie wytrzymała
![]()
Szejbal pisze:vailet pisze:Szejbal,przyznaj się coś ty piłaja jestem w domu i też lacham się przed laptopem,a TŻ gapi się z czego
![]()
ale w pracy na głos
![]()
bo ja bym nie wytrzymała
![]()
No własnie ani nic nie piłam, ani nie mogę na głos - a najgorsze jest to, że minę mam poważną, a w środku...![]()
![]()
Nawet nie wiedziałam, że tak potrafię![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości