Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 20:33 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Kefir, moze moze. Bylebym byla pierszom damom!
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro maja 04, 2011 20:40 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

żem kazał głosować na mojego kumpla Morfa, prezydent musi mjec służbem do mycia tyłka i może służbem pogonić jak se tego mycia nie życzy o
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 04, 2011 20:40 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

:ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro maja 04, 2011 20:41 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

PearlRain pisze:żem kazał głosować na mojego kumpla Morfa, prezydent musi mjec służbem do mycia tyłka i może służbem pogonić jak se tego mycia nie życzy o
Emir

Ty zafsze tempy jelop zes byl
Hogata

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:43 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

takoż, uspokoiłaś mnie, damo Hogato. Damą będziesz dla mnie zawsze pierwszą

OGŁASZAM DEBATĘ PREZYDENCKĄ!!!!

Kandydaci odpowiedzą na Wasze pytania!!!
Jutro wieczorem!!!

Obiecuję atmosferę rzeczowej dyskusji, nikt nikomu nie będzie podawał nogi , jak to w państwie naszym bywało.
Co Was nurtuje, co boli - zbierzcie pytania i zadawajcie :-)
Kandydaci wypoczną, posilą się i jutro odpowiedzą!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 20:50 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Moje koty sie pytaja czy mozna agitowac za danym kandydatem?

Mary_Poole

Post » Śro maja 04, 2011 20:57 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Mary_Poole pisze:
PearlRain pisze:żem kazał głosować na mojego kumpla Morfa, prezydent musi mjec służbem do mycia tyłka i może służbem pogonić jak se tego mycia nie życzy o
Emir

Ty zafsze tempy jelop zes byl
Hogata

Hogata co Ty możesz wiedzieć o myciu tyłka babo gupia, nawet sraczki z przejedzenia nie mjałaś :evil:
Emir

PearlRain

Post » Czw maja 05, 2011 8:53 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Mary_Poole pisze:Moje koty sie pytaja czy mozna agitowac za danym kandydatem?

można, pewnie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 05, 2011 8:55 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Morf na prezydenta!!! rewolty, bunty, stan wyjatkowy !!! Ha ha to was Kefir i Morfinka ciężkie czasy czekają :) Jakbym ja był prezydentem, toby mi Blondyn ptaszki przynosił z każdego spaceru, takie tłuste gołębie, kawki o lśniących piórkach, psychodelicznie kolorowe sikory na jeden kęs, ehhhh...
TygRyszard Kot
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw maja 05, 2011 8:59 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

to ja pjerfszy zapytam jakie żarcie przewidujecie dla kotów?
Emir

PearlRain

Post » Czw maja 05, 2011 9:04 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Czy planujecie rozszerzenie pakietu telewizyjnego?? TygRyszard?
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw maja 05, 2011 9:07 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

PearlRain pisze:to ja pjerfszy zapytam jakie żarcie przewidujecie dla kotów?
Emir

I w jakich ilościach?
A co z zabawkami? I jakie posłanka?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 05, 2011 11:21 Re: Dziś debata prezdydencka - zadaj pytanie!

Czy przewidujecie stworzenie Jednoosobowego Oddziału Mietkongu - w mojej osobie, celem utrzymania uzurpatora przy władzy? Oferuję - bijatyki, zastraszanie, skoki z zaskoczenia na plecy i to wszystko za jedyne 2 kilo chrupek :mrgreen:
Mieczysław Naczelnik

Chciałem jeszcze dodać że korzystam ze świetnych materiałów szkoleniowych - wzoruję się na Panu Wldku http://www.youtube.com/watch?v=o4PB2sqR ... re=related
Mieczysław Naczelnik
Ostatnio edytowano Czw maja 05, 2011 12:26 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 1 raz
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 05, 2011 12:05 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

słuchajta a co ze starszymi kotami i ich prawami do mientkich poduszek, zostawiania kupy gdzie popadnie, obowionzku posiadania własnego termofora pod poduszkom, jedzenia na żondanie szczególnie miensa i rybów, zakaz karmienia starszych kotów Intestinalem suchym ? zakaz przyprowadzania starszym kocurom bab do domu
Emir

PearlRain

Post » Czw maja 05, 2011 12:15 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Ja, Tajga, też mam pytanie, ale zanim je zadam, to muszę zakreślić pewien stan faktyczny.

Otóż któregoś dnia Duża miała bardzo zły dzień, była znowu smutna i bez humoru, mówiła, że jej się zima dłuży i nic jej się nie chce. Ja zasadniczo to mam w nosie jej humory, tyle że jak ma taki nastrój to trudniej nią manipulować. Znaczy się zamiast mi usługiwać w kuchni to mi nasypie chrupków i myśli, że sprawa załatwiona.

Tego dnia chciałam jej więc humor poprawić, albowiem widziałam, że w lodówce czeka na mnie świeża pierś kurza. Postarałam się najbardziej jak umiałam i siknęłam na jej najlepsiejsze zimowe kozaki. Ale nie do środka, tylko na cholewkę, elegancko 8) . No żeby jej przekazać, że zima się kończy i nie będą jej potrzebne i żeby się rozchmurzyła.
A ona… jaaakie halo 8O , wykrzyczała, że mnie ukatrupi :strach: , Duży musiał mię ratować! No i od tego czasu żyję w ciągłym stresie – jeszcze mnie nie ubiła, ależ czyż mogę jej ufać?

I tu dochodzimy do sedna. Duża powiedziała, że tylko prezydent może mnie ułaskawić. Nie wiedziałam o co chodzi, ale jak usłyszałam, że tu Morf się na prezydenta szykuje, to wszystko nabrało sensu, bo przecież on swoją Duża pociesza jeszcze… dobitniej, no nie :twisted: ?

I stąd właśnie moje pytanie, jakie jest Wasze – drodzy kandydaci – stanowisko w kwestii prawa łaski? Czy koty sikające i sra…ce w niedozwolonych miejscach zostaną ułaskawione?

Tajga

Kalinna

Od: Śro paź 20, 2010 18:23

[poprzednia][następna]