To juz wiem, czemu On sie czasem zachowuje jak nie On
Moderator: Estraven

Karol
Zara
kasumi pisze:A jakie Wy macie kuwety, jak kryte to czy jakoś stopniowo przestawiałyście koty, najpierw bez drzwiczek czy jak?

Lubi też pod kołdrą mając łepek na poduszce. A Sezam w nogach, i czasem budzę się w nocy i kombinuję jakby tu się przekręcić na drugi bok by kota nie obudzić
Ja podejrzewam, że swoją za kilka miesięcy będę musiała wymienić, bo niedługo chyba od ciągłego ściągania góry, żeby wyczyścić dokładnie zużyte bryłki żwirku jeden z zatrzasków mi odpadnie. kasumi pisze:Pytanie przede wszystkim do solarie, ale jak ktoś barfujący też czyta to niech się wypowie- czym suplementujecie witaminę D? Ja miałam zakodowane że to głównie ryby i myślałam że ilość dorsza którą mam w zamrażarce (kupiłam kotom na wigilijną kolację
sama nie jem) wystarczy więc nic nie kupowałam. A tu kalkulator mi wskazał że tego dorsza to musiałoby być ze 3 kg (!) Później doczytałam że najlepiej tran.
i zrezygnowałam. Naprawdę nie wiem czemu między łososiem a dorszem jest AŻ taka rozbieżność.
Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie i kociaków, gdziekolwiek będziesz! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości