shalom pisze:Naprawdę nie masz tv sunshine? to lubię Cię jeszcze bardziejja mam bo stał w mieszkaniu ale bardzo rzadko włączam. Nie lubię. A u mnie w domu włączony non stop
My też nie mamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Naprawdę nie masz tv sunshine? to lubię Cię jeszcze bardziejja mam bo stał w mieszkaniu ale bardzo rzadko włączam. Nie lubię. A u mnie w domu włączony non stop
sunshine pisze:Dziękuję Iza. Fajnie wiedzieć, że nie ja jedna mam kicie dbające o rozrywkę i dom pełen wrażeń
elu pisze:sunshine pisze:Dziękuję Iza. Fajnie wiedzieć, że nie ja jedna mam kicie dbające o rozrywkę i dom pełen wrażeń
Migotka dba o to, żebym nie zaspała do pracyJak zwykle wstaje o 5ej to budzi mnie o 4ej. W piątek musiałam wstać o 4ej to skubana obudziła mnie o 3ej!
sliver_87 pisze:elu pisze:sunshine pisze:Dziękuję Iza. Fajnie wiedzieć, że nie ja jedna mam kicie dbające o rozrywkę i dom pełen wrażeń
Migotka dba o to, żebym nie zaspała do pracyJak zwykle wstaje o 5ej to budzi mnie o 4ej. W piątek musiałam wstać o 4ej to skubana obudziła mnie o 3ej!
ona ci daje godzinny zapas, żebyś na spokojnie mogła poleniuchować, porozciagać się i absolutnie nie myśleć, że sie spóźnisz:) dba o ciebie, jak nic..
shalom pisze:I faktycznie chodzi z kuperkiem do góry a łepkiem przy podłodze? łasi się do Was więcej? a co na to inne koty?
sliver_87 pisze:to kiedy planujecie sterylke koci??? bo skoro już ma rujkę to najwyższy czas chyba... ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości