Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:rasowe tez sa piekne, ale dlaczego ludzie tak pragna rasowego, jesli nie zamierzaja zalozyc hodowli, dyskryminujac w ten sposob najpiekniejsza i najwdzieczniejsza ze wszystkich kocich ras-europejska? To jest w dachowcach najpiekniejsze, ze maja w sobie cechy roznych ras, to je czyni niepowtarzalnymi, najpiekniejszymi![]()
![]()
Mam racje, Nadusiu?Ty tez masz w sobie cos z rasowego kota, ale jestes o wiele bardziej niepowtarzalna od nich
kalair pisze:Wszystkie Koty są nasze. I piękne.
bulba pisze:Witaj Kasieńko wieczornie i bardzo dziękuję![]()
![]()
Kociara82 pisze: najlepiej czarny, jako ze mam do czarnych najwieksza slabosc![]()
Kociara82 pisze: Chodzi mi o to, ze nie mozna sie kierowac wylacznie estetyka, rodowodem, wygladem..
kropkaXL pisze:Ola-ale Nadia jest za darmo!-zobacz jaka to byłaby gratka-rasowy kot za darmo!
To chyba o to chodziło tej Pani!
Nawet nie zapytała o cechy charakteru,o nawyki,-cokolwiek-tylko czy to kot rasowy i tyle!
Szura pisze: watek (nie pamietam tytułu) sugerujący wycięcie wszystkich kotów hodowlanych, bo zajmują miejsca w domkach kotom ratowanym ze schronow i.t.p.
kalair pisze:kropkaXL pisze:Ola-ale Nadia jest za darmo!-zobacz jaka to byłaby gratka-rasowy kot za darmo!
To chyba o to chodziło tej Pani!
Nawet nie zapytała o cechy charakteru,o nawyki,-cokolwiek-tylko czy to kot rasowy i tyle!
Ależ Nadusia jest RASOWĄ SZYLKRETKĄ!Buziaki dla panienki i mojej Klarusi!!!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, pibon i 45 gości