smarti pisze:Mrusia jest jak chucherko ,ma też powiększonę węzły chłonne.
A które węzły ma powiększone? Te brzuszne? Czy wetka to kojarzy z zapaleniem jelit?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Mrusia jest jak chucherko ,ma też powiększonę węzły chłonne.
Alex405 pisze:przepraszam, że zmienię na chwilę temat...
dziewczyny, czy któraś z Was może ewentualnie pomóc w transporcie zagrożonych kociaków z Gdańska do Warszawy? viewtopic.php?f=1&t=115974&start=60
sorry za pytanie, ale z tego co zrozumiałam to któraś z Was często pokonuje tą trasę albo może znacie kogoś...
Alex405 pisze:no ja też się o nią boję, to niedobrze![]()
Vega, to schronisko jest prywatne czy miejskie? Czy są tam jacyś wolontariusze, którzy próbują na forum znaleźć domki dla najbardziej miziastych i proludzkich kotów? Pisałaś gdzieś, że oprócz Mrusi było 25 kociaków...
smarti pisze:vega, a może się jakoś zorganizujemy i będziemy "wyrywać " od nich te kociaki??
zrozumiałam że węzły brzuszne.
Dziś Mrusia nie chce jeść chce się tylko miziać a jak wychodzimy to miauczy w niebogłosy.
aż dziw skąd ma tyle pary..
Chyba jutro poproszę o kroplówkę bo się o nią boję.
Alex405 pisze:czekam z niepokojem na wieści...
co do schroniska - skoro ta firma nie wywiązuje się dobrzez opieki nad zwierzętami, to może zainteresować tym lokalne media? Jesli wiecie, jaką breję zwierzaki dostają do jedzenia i gdyby ta wetka nawet anonimow zgodziła się powiedzieć, że te psy do niej nie zdołały dojechac żywe, to może miasto zmieniłoby umowę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 154 gości