Siedziałam, bo nie mogłam spać. Ale w końcu się udało. Ech...Dzisiaj lepiej. Idę na rower, jak się poruszam to może całkiem mi przejdzie Miłego dnia wyszstkim
We Wrocławiu też wyszło słonko - koty rano zadowolone wyległy na balkon. Ale ja niestety w pracy Jak ja zazdroszczę tym co mają długo weekend. Ja teraz trzy dni w pracy pod rząd z czego weekend siedzę sama. Ale dziś sobie wyjdę wcześniej z pracy bo mam kilka godzin do odebrania.
Witamy Ale Joachimek jest piękny, napatrzeć się nie mogę
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Słodki Joachimek fajnie napisałaś o tym pobrudzeniu budyniem. Moja Łacia ma plamkę na spodzie pyszczka i ja zawsze mówię że poplamiła się kawą z mlekiem
Dzień dobry. Moje kwiatuszki. Lobelia i pelargonia i chryzantema. Na pelargonii listkach widać ciemne plamki, chyba od tej wilgoci.... A ewung pozazdrościłam żabki i jak tylko spotkałam na drodze to zielone cudo, to obfociłam jak tylko mogłam