OKI pisze:Nie widzę![]()
![]()
sprawdzalam, zaladowalo sie

ten imageshack ciagle swiruje, to moze jutro sie uda...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Nie widzę![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:to tez zdolny kotecek
Żebyś wiedziała, ostatnio mi podłożyła 4funtv jako background pod Dra Housa - myślałam, że oszaleję, zanim doszłam, "co jest grane"I nie ma to tamto, wizja i audio z filmu + drugie audio w tle - wszystko czysto
to ja juz bym wymiekła - super zdolny kotecek
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie widzę![]()
![]()
sprawdzalam, zaladowalo sie![]()
ten imageshack ciagle swiruje, to moze jutro sie uda...
tillibulek pisze:kalair pisze:Słusznie! Dlaczego masz płacić za jej przyjemności!
jeszcze, zeby jakies TVN Style wlaczyla, to bym byla bardziej wyrozumiala, ale to byl jakis kanał sportowy.... chłopczyca mi rośnie
tillibulek pisze:Cameo pisze:W naszym dekoderze już ledwo trzyma się kabel od antenybywało że był gryziony...
wytlumaczcie mi, jaka jest roznica miedzy kotem a swinką morską, bo ja nie widze:
- jedno i drugie gryzie kable
- jedno i drugie non-stop domaga sie jedzenia
- jedno i drugie łatwo nadepnac, bo
- jedno i drugie pcha sie pod nogi
- jedno i drugie na kolana nie przychodzi
- jedno i drugie kolankuje jak sie je wezmie i siłą usadzi, wtedy sie rozpłaszcza
Mała Dzikuska pisze:Ja tam nie wiem... Jak się ma dzieci to i rachunki wyższe. Normalka! Ciesz się, że bajek nie musisz nagrywaćJeszcze...
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:Cameo pisze:W naszym dekoderze już ledwo trzyma się kabel od antenybywało że był gryziony...
wytlumaczcie mi, jaka jest roznica miedzy kotem a swinką morską, bo ja nie widze:
- jedno i drugie gryzie kable
- jedno i drugie non-stop domaga sie jedzenia
- jedno i drugie łatwo nadepnac, bo
- jedno i drugie pcha sie pod nogi
- jedno i drugie na kolana nie przychodzi
- jedno i drugie kolankuje jak sie je wezmie i siłą usadzi, wtedy sie rozpłaszcza
Spróbuj koteczki sałatą nakarmić!
Mała Dzikuska pisze:Widać i to jak!
tillibulek pisze:z tą konfiguracją dekodera u Adelci, to jakies ewidentne techniczne uzdolnienia..... ma dziewczyna fach w ręku!!
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Widać i to jak!
ciesze sie - ta mina na samym koncu![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Widać i to jak!
ciesze sie - ta mina na samym koncu![]()
![]()
Jakby sama do siebie mówiła: Fe! Co to było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 148 gości