Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotydwa12 pisze:Zyta Felicjańska pisze:
Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o Fridzie [*]?
Na wątku Palucha: część. 7 (posty od 3-4 października), część. 8 (posty do 15 października) a ciąg dalszy wyżej.
kotydwa12 pisze:No Nadzieja po USG.
Jest źle ale nie beznadziejnie. Szczęśliwie podejrzenia chłoniaka i początków FIP-a okazały się tylko podejrzeniami,
ale ja mantrując byle nie chłoniak, byle nie FIP nie pomyślałam o innych chorobach (weci też).
Nadzieja ma stłuszczoną watrobę i niezłośliwy nowotwór tejże, a wyniki badań były w normie, jelito cienkie też wymaga uwagi i ogólnie zapalenia przewlekłe różne i różniste.
Zaczynamy leczenie kociny od regeneracji wątroby - mam jej podawać ten sam "zajzajer" co Helenie i po niedzieli powtarzamy badania. Obie panienki przechodzą na ścisłą dietę.
kotydwa12 pisze:Miss Helena i Miss Nadzieja mają się chyba lepiej; wczoraj rano zbuntowały się przeciwko ohyzdzie śniadaniowej - karmie "wątrobowej" marki Hill's i było: jak mamy to jeść to wolimy być głodne. Dostały jak pozostałe towarzystwo Cosmę tuńczykową, a Lady Cwana i Romuś z wielkim smakiem pożarli to czym wzgardziły panenki (czyżby to była profilaktyka?).
Wieczorem opiekunka wróciła z właściwą spyżą i Trovet na kolację oraz Purina na śniadanie to było to .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 46 gości