Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:alus1 pisze:kinga w. pisze:Gdyby nie Tysiek, nie wiedziałabym jak powinien wyglądać normalny kot - reszta to dziwaki.
dziwaki najlepsze
Śmieszne. Futro nie jest normalna. Dziwne futro, nieco dłuższe i puchate, ogonek krótki z załomkami, doopsko jak kropla...
A! Spytaj AYO! Albo ok. Już tłumaczę bo temat nie jest top sicret, wręcz przeciwnie. Na moim prywatno publicznym (ostatnio) koncie w mBanku, sprawdzając stan coby odnotować wpłatę za kolczyki szt.1 sprzedane drogą wysyłki za zł 18, zamiast stanu 18zł z groszami znalazłam 118 z groszami. Opad szczeny kompletny. No, to w historię... Wpłata "leczenie". Kłaka rozumiem. No, to spytałam grzecznie kto mi taki numer wyciął bo w tytule nicka nie było, a ja rozliczając Kłaczkowe leczenie informuję w miarę na bieżąco jak sytuacja wygląda i wynika jasno z owych sprawozdań że Kłacza kasa ma się nieźle, a leczenie chyba powoli się kończy. Chyba.
Tyzma pisze:i aby mu ta kasa nie była potrzebna
kinga w. pisze:Tysiek ostatnio ma duuuużo ruchu - Kłaczek z nim (albo na nim) trenuje. Poza tym trochę mu się urosło jednak, choć duży nie jest.
leczyć się, Dziewczyny! Dora, to nerkami zalatuje!
kinga w. pisze:Jakby to powiedzieć. ONE się wyspały. I uznały że skoro ONE się wyspały to ja już nie muszę?
kinga w. pisze:Jakby to powiedzieć. ONE się wyspały. I uznały że skoro ONE się wyspały to ja już nie muszę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 154 gości