Ptaszyny konsumują bułkę z Lidla

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Ciocie, duża ma wolne weekendy aż do 17 wrześniaDziś rano zrobiła mi kłuja
i pojechała na swoje ulubione miejsce - do Gdyni Orłowa, a tam największą atrakcją są (dla wtajemniczonych) wróble, które jedzą z ręki
![]()
![]()
![]()
O, proszszszęęę:
Klif w Orłowie, widok z molo (molo jest fajne bo jest ciche, w odróżnieniu od mola w Sopocie które jest hałaśliwe, płatne i bardzo ludne)
i łakomczuszki![]()
![]()
![]()
ręka na zdjęciu jest moja...
Anna2016 pisze:Miau Ciocie, duża ma wolne weekendy aż do 17 wrześniaDziś rano zrobiła mi kłuja
i pojechała na swoje ulubione miejsce - do Gdyni Orłowa, a tam największą atrakcją są (dla wtajemniczonych) wróble, które jedzą z ręki
![]()
![]()
![]()
O, proszszszęęę:
Klif w Orłowie, widok z molo (molo jest fajne bo jest ciche, w odróżnieniu od mola w Sopocie które jest hałaśliwe, płatne i bardzo ludne)
i łakomczuszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O, proszszszęęę:
i łakomczuszki![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:Pewnie takNagrałam nawet filmik (jedną ręką
ale wstawienie go jest poza moim zasięgiem
)
Ptaszyny konsumują bułkę z Lidla![]()
![]()
One sobie robią fajne grajdołki w ziemi przy krzakach - taką kąpiel w ziemi sobie robią
jolabuk5 pisze:Ochłodziło się i dziś jest bardzo przyjemnie![]()
Sabcia wczoraj cały dzień nie jadła, na szczęście dziś rano miała apetyt, mam nadziieję, że nie zwróci i że to było takie jednodniowe złe samopoczucie.
Milej niedzieli!
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 80 gości