Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 23, 2010 19:54 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

cześć i tu :)

był czas, że podawałam Kacprowi rozdrobnioną nospę, wymieszaną z pastą witaminową czy odkłaczającą (licząc że słodkie mu zrekompensuje paskudny smak nospy) i smarowałam mu tym łapki :wink:
potem po prostu podawałam nospę do pyszczka, a potem podawałam pastę, żeby poprawić smak :lol: nie wiem tylko czy docenił, bo pluł dalej niż widział.

za Pulpka i Twój spokój :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Czw wrz 23, 2010 20:14 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

MaryLux pisze:Inusia dziś dostanie kuja. Urodzinowego :evil:

Oj, no ale to kuj dla zdrówka, a ono najważniejsze :ok:

catawba pisze:cześć i tu :)

był czas, że podawałam Kacprowi rozdrobnioną nospę, wymieszaną z pastą witaminową czy odkłaczającą (licząc że słodkie mu zrekompensuje paskudny smak nospy) i smarowałam mu tym łapki :wink:
potem po prostu podawałam nospę do pyszczka, a potem podawałam pastę, żeby poprawić smak :lol: nie wiem tylko czy docenił, bo pluł dalej niż widział.

za Pulpka i Twój spokój :ok: :ok: :ok:

Cześć Haniu :D
Ja mu dam z Urowetem, ale ten pomysł z dodaniem rozdrobnionego proszku do pasty odkłaczającej zły nie jest - tylko pewnie po tym Pulp przestanie ją lubić 8)

Najważniejsze, że antybiotyk już dziś podałam - oczywiście Pulp obrażony, schował się w kanapie :roll:

Edit - wyszedł czyli złość trochę przeszła :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Czw wrz 23, 2010 20:18 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Pulputku kochany, nie obrażaj się słoneczko!! Ciocia całuje! Jak poszło z zastrzykiem?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 24, 2010 6:42 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:Pulputku kochany, nie obrażaj się słoneczko!! Ciocia całuje! Jak poszło z zastrzykiem?

Wczoraj trochę się musiałam posiłować z Pulpkiem, ale potem poszło ok.
Nospę podaję mu do pysia, co prawda wczoraj nie udało mi się całej dawki podać, ale dziś powinno pójść lepiej - no chyba, że się skuszę na podanie nospy w zastrzyku.

Pulpek ucieka chować się w łóżku, ale gdy się sytuacja uspokaja, to wychodzi i chce głasków, więc chyba jeszcze mnie trochę lubi, pomimo tego, że ostatnio kojarzę mu się z paskudną pastą i zastrzykami :roll:

Dziś mamy przeprowadzkę biura ( strasznie daleko, bo do budynku obok :lol: :lol: ) - także pewnie od 12tej będzie jedno wielkie pakowanie :twisted: .

Mereth

Post » Pt wrz 24, 2010 7:03 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Cześć Asiulek i koteczki! :1luvu:
No, to miłej przeprowadzki! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 24, 2010 7:07 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Witam! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 24, 2010 18:37 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:Malutka
Obrazek

Cześć mały/nie mały Felcio-klonie :kotek: :1luvu: i te dwie króweczki, mrrr :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 25, 2010 16:19 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Cameo pisze:
Mereth pisze:Malutka
Obrazek

Cześć mały/nie mały Felcio-klonie :kotek: :1luvu: i te dwie króweczki, mrrr :D

Hej Cameo :D Miło, że zajrzałaś :wink:
No widzę, że komuś wreszcie spodobał się mój mały bałwanek 8) :lol:

Z wieści od nas - dziś ostatni raz daję antybiotyk, jutro kontrola u weta ( i mam nadzieję, że zastrzyki się skończą ) - Pulpi mimo tego, że wpycham mu nospę i daję paskudną pastę, nadal mnie lubi 8) Siusia może nie tak jak Zorek ( bo tam fontanny lecą :lol: ), ale walczymy z tym przeciwnikiem :wink:

Mereth

Post » Sob wrz 25, 2010 17:25 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Asiu, nie było nas tu? :oops:
Ależ Malutka się podoba, jakżeby nie! Kochamy ZMP-iki!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob wrz 25, 2010 18:42 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

wydaje mi się, że Malutka może nie urosła, ale 'zmężniała' odkąd ją widziałam ostatnio ;) nadal otwiera drzwi? tż pytał czy dalej mieszkacie z królikiem :lol:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Sob wrz 25, 2010 19:11 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:Hej Asiu, nie było nas tu? :oops:
Ależ Malutka się podoba, jakżeby nie! Kochamy ZMP-iki!! :1luvu: :1luvu:

Nie było, ale przy sobocie wybaczamy :D
A ZMP-ki kochają Krecinki :1luvu:

Mereth

Post » Sob wrz 25, 2010 19:13 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:Hej Cameo :D Miło, że zajrzałaś :wink:
No widzę, że komuś wreszcie spodobał się mój mały bałwanek 8) :lol:

Z wieści od nas - dziś ostatni raz daję antybiotyk, jutro kontrola u weta ( i mam nadzieję, że zastrzyki się skończą ) - Pulpi mimo tego, że wpycham mu nospę i daję paskudną pastę, nadal mnie lubi 8) Siusia może nie tak jak Zorek ( bo tam fontanny lecą :lol: ), ale walczymy z tym przeciwnikiem :wink:

Oj tam, Mała wszystkim się podoba, jest urokliwa... :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 25, 2010 19:27 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

catawba pisze:wydaje mi się, że Malutka może nie urosła, ale 'zmężniała' odkąd ją widziałam ostatnio ;) nadal otwiera drzwi? tż pytał czy dalej mieszkacie z królikiem :lol:

Dokładnie tak Haniu, ona w górę już nie rośnie, ale buzia to już zdecydowanie kobieca się zrobiła.
Drzwi nie otwiera bo już nie ma jak 8) Ale za to buszuje po kuchni - szafki kuchenne to jest to a ich zawartość to już w ogóle :lol: :lol:

Królik z mieszkania w Kozich nie żyje, nie wiem dokładnie na co zmarła.
Ale przypomniało mi się, że mam zdjęcia z odwiedzin Pulpka i Małej u mojej siostry - tam jest też królik :lol: Tak się łobuzy rządziły tam :lol: Kurczę, to już dwa lata minęły od czasu tych zdjęć - jak ten czas leci 8O

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/rda ... directlink

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/iYA ... directlink

No nie wiem jak wklejać miniaturki z picassy, więc są linki :mrgreen:

Mereth

Post » Sob wrz 25, 2010 19:34 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Zaraz, zaraz, czyżby Mała już miała 2 lata ? 8O
Nie wierzę 8O

Dzielny Pulpi :ok:
Ruda Menda też się dziś dała namówić na sik do kuwety ;) (a już szykowałam kuwetkę ze żwirkiem do pobierania moczu)

A Specific mu nie smakuje, zresztą nic z tego co powinien mu nie podchodzi :evil:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]