fiona.22 pisze:Może, któraś z fundacji mogłaby wystawić aukcje cegiełkową dla Kleksika, żeby zebrać pieniążki na virbagen.
Może ktoś zna kogoś, kto mógłby pomóc w taki sposób ?
ile kosztuje virbagen?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Może, któraś z fundacji mogłaby wystawić aukcje cegiełkową dla Kleksika, żeby zebrać pieniążki na virbagen.
Może ktoś zna kogoś, kto mógłby pomóc w taki sposób ?
Miodalik pisze:Kiedys rozmawialam z kasia86 na temat jej dwoch kotow bialaczkowych, odnioslam wrazenie, ze sa dosc stabilnei oczywiscie kiedys ta choroba je zabije, ale podobie jest w przypadku PNN, a kot mojej mamy zyje z ta choroba juz 7 lat.
Moge ja podpytac o leczenie jakie stosuje, ale w watku bedzie pewnie wiecej informacji...
Ile kosztuje ten lek ? Gdzie jest dostepny? Czy ten lek z Rosji jest polecany ? Osobiscie jestem zachwycona rosyjskim cykloferonem, wiec moze ten tez jest dobry ? Jesli tak, to moge sprobowac go sciagnac...
fiona.22 pisze:Nie mam konta na FB niestety. Na 14 mam wizytę z Kleksikiem. Po powrocie będę szukała fundacji, która udostępni nr konta i ewentualnie pomoże finansowo.
fiona.22 pisze:W czwartek Serotoninka da znać czy w weekend będzie jechała do Kielc. Jeśli tak to zamówimy interferon z Białobrzeskiej ten tańszy i na razie podamy.
Mam nadzieję, że na weekend już się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości