Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
Kalair, ty tez masz niezly..dach
moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
trawa11 pisze:moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
W kaliszu top zamierzam ja zostać
trawa11 pisze:moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
zaraz![]()
jak to po drodze![]()
![]()
cassidy pisze:cassidy pisze:jaki dom ?
kalair pisze:Fajny, u m,nie to ruinka.
moś pisze:kalair pisze:Fajny, u m,nie to ruinka.
uwielbiam ruiny, nastepnym razem pozwiedzam- nie bredz
moś pisze:cassidy pisze:cassidy pisze:jaki dom ?
dom- okna, drzwi, taras piekny ogrod..no takie tam jak to dom
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
W kaliszu top zamierzam ja zostać
tak myslalam ale sie balam glosno myslec
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Po drodze jest kalisz to mozesz cześc u mnie zostawicszczegolnie tz-ta i bazylka, reszte niech kociama weznie razemz toba
![]()
zaraz![]()
jak to po drodze![]()
![]()
ups, z Poznania po drodze...no ale gafa,od ciebie to rzut kalieniem ale mozesz zrobić kolko
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Marmotka, Paula05, Silverblue i 10 gości