115 cm wysokości, ale słupki tylko 40 cm.

Może taki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
La.heureuse.chatte pisze:Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
Hmmm.. Ale czy to nie jest tak, że kot powinien się dobrze wyciągnąc do drapania? Więc jeśli słupki mają 40 cm, to on sie nie wyciągnie.
Kacper olewa hamak, zkotów, z którymi mieszkałam, to tylko jeden lubił spac w hamaku, dośc rzadko.
A w ogóle to nie stac mnie na taki bajerancki pod sam sufit
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
Hmmm.. Ale czy to nie jest tak, że kot powinien się dobrze wyciągnąc do drapania? Więc jeśli słupki mają 40 cm, to on sie nie wyciągnie.
Kacper olewa hamak, zkotów, z którymi mieszkałam, to tylko jeden lubił spac w hamaku, dośc rzadko.
Zrobiłem moim 200cm drapania - zobacz. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66123&start=255
Kicia_ pisze:Mam najprostszy drapak narożny, przywiercony bezpośrednio do ściany na odpowiedniej wysokości w miejscu, gdzie odbywają się największe gonitwy. Miałam drzewko z budką i dwoma półkami, ale wystawiłam na balkon, bo i tak nie korzystają.
La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
Zrobiłem moim 200cm drapania - zobacz. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66123&start=255
No bardzo fajnie, ale to zrobisz też mojemu?<robie oczy kota ze Shreka>
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
Daj sznurek, to na rurę nawinę. Mocowanie rury jednak wymaga wiercenia.
La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:Dama Ya pisze:Ja mam model nr 1, czyli ten najzwyklejszy. Kupiłam taki, bo bałam się, że moja Benia nie będzie drapać, ale drapie i to cały czas. Teraz to bym kupiła największy z możliwych i ze wszystkimi bajerami. Koty moich znajomych przeprowadziły się własnie na taki bajerancki pod sam sufit i w ogóle z niego nie schodzą. No, może do kuwety...czasami... Podobno najciekawsze są dla kotów hamaki i wiszące piłki.
Daj sznurek, to na rurę nawinę. Mocowanie rury jednak wymaga wiercenia.
A skąd wziąc rurę? Zamocowałes ja na stałe i dopasowałeś do wysokości sufitu czy można ja wsuwac i wysuwac teleskopowo? Jak to zamocowałeś?
Jeśli wiercenie, to na razie odpada chyba.
PcimOlki pisze:Kicia_ pisze:Łyse placki ze strupkami to mi wygląda bardziej na alergię. Sporo kotów to ma teraz.
Zakup mu RC Hypoalergic i podawaj wyłącznie przez pewien czas to się wyjaśni.
PcimOlki pisze:Z "Castoramy".
Zamocowałem na stałe, co nieznaczy, że nie mogę jej przenieść.
Wysuwać nie można - rura jest jednolita. Musiałem obciąć kawałek.
Zblokowałem na górze zmajstrowanym uchwytem i na wcisk między podłogą a wiszącą deską Pcimkową. Wymagało to wywiercenia małej dziurki w ww. desce.
La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:Kicia_ pisze:Łyse placki ze strupkami to mi wygląda bardziej na alergię. Sporo kotów to ma teraz.
Zakup mu RC Hypoalergic i podawaj wyłącznie przez pewien czas to się wyjaśni.
W RC Hypoallergenic jest kurczak lub kaczka - dlaczego niby to jest karma hipoalergiczna? Kurczaka i kaczkę zawiera wiele karm innych firm.
La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:Z "Castoramy".
Zamocowałem na stałe, co nieznaczy, że nie mogę jej przenieść.
Wysuwać nie można - rura jest jednolita. Musiałem obciąć kawałek.
Zblokowałem na górze zmajstrowanym uchwytem i na wcisk między podłogą a wiszącą deską Pcimkową. Wymagało to wywiercenia małej dziurki w ww. desce.
Jeśli trzeba wiercic, to odpada, ale tak z ciekawości zapytam, po ile taka rura iz zjakiego materiału jest zrobiona?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 58 gości