Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oups!Georg-inia pisze:Chat pisze:Tylko zeby Dex kompleksow nie dostalFaceci sa czuli na tym punkcie...
Ogonów?
Chat pisze:Oups!Georg-inia pisze:Chat pisze:Tylko zeby Dex kompleksow nie dostalFaceci sa czuli na tym punkcie...
Ogonów?Sorry, ale od czasu do czasu pieprza mi sie jednak jezyki. Po francusku ogon ( la queue) to takze w jezyku potocznym meskosc
Chat pisze:Ale numer!!!!!! Chanelle poszla ze mna do ogrodu po drewno. Nagle slysze jak moja kocica warczyRzucam drewno i lece w strone warkotu, a tam Krolowa w imponujacym stroju bojowym gotowa do skoku na kota sasiadow, ktoremu sie GPS spieprzyl i zawital do nas
![]()
Pieknie wygladalaZawolalam ja, sasiad zwial, a ona z godnoscia wrocila ze mna do domu. Oczywiscie nie omieszkalam pochwalic za obrone domu
![]()
Minibusy na jej widok zatkalo...
moś pisze:Chat pisze:Ale numer!!!!!! Chanelle poszla ze mna do ogrodu po drewno. Nagle slysze jak moja kocica warczyRzucam drewno i lece w strone warkotu, a tam Krolowa w imponujacym stroju bojowym gotowa do skoku na kota sasiadow, ktoremu sie GPS spieprzyl i zawital do nas
![]()
Pieknie wygladalaZawolalam ja, sasiad zwial, a ona z godnoscia wrocila ze mna do domu. Oczywiscie nie omieszkalam pochwalic za obrone domu
![]()
Brawo chanelle- belgijski kot obronny :ok:
moś pisze:Chat pisze:Ale numer!!!!!! Chanelle poszla ze mna do ogrodu po drewno. Nagle slysze jak moja kocica warczyRzucam drewno i lece w strone warkotu, a tam Krolowa w imponujacym stroju bojowym gotowa do skoku na kota sasiadow, ktoremu sie GPS spieprzyl i zawital do nas
![]()
![]()
Brawo chanelle- belgijski kot obronny :ok: