Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Resztki dowodów pałętają się jeszcze w mojej lodówce
nigdzie?Fri pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
etam, toś ty Fryc!![]()
ja nie zostawiam resztek...![]()
ani dowodów...![]()
Jakich resztek? Nieodpakowane jeszczeFri pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
etam, toś ty Fryc!![]()
ja nie zostawiam resztek...![]()
ani dowodów...![]()
moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
błą: ja jestem zawsze mlody moś
mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
Moś to prawie jak Lenin, z tą różnicą, że Lenin był wiecznie żywy, a moś jest wiecznie młody
pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
Moś to prawie jak Lenin, z tą różnicą, że Lenin był wiecznie żywy, a moś jest wiecznie młody
pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
nie, skądże, moś w żadnej formie nie jest przerażający, nawet upalmionygalla pisze:pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
Trochę to przerażające, nie uważacie?
pluszak pisze:nie, skądże, moś w żadnej formie nie jest przerażający, nawet upalmionygalla pisze:Trochę to przerażające, nie uważacie?
dzielny pluszak nawet jeży zombie się nie boigalla pisze:pluszak pisze:nie, skądże, moś w żadnej formie nie jest przerażający, nawet upalmionygalla pisze:Trochę to przerażające, nie uważacie?
pluszaku, jesteście niezwykle dzielni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości