oczywiscie polegujac na leżaczku w Pensjonacie Pod Kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:i wagarów i piffka i ogromnego deseru z lodów smietankowo -czekoladowych
oczywiscie polegujac na leżaczku w Pensjonacie Pod Kotem
carmella pisze:Pensjonat Pod Kotem
mogę dowieźć bociana![]()
Umieram na głowę, przepraszam za milczenie
anita5 pisze:...
Postanowiłam, że zrobię sobie badanie krwi, takie, ktore pokazuje, czy się ma reumatyzm. Ciekawe, czy w lecznicy w Bielsku by mi to zbadali?
mahob pisze:anita5 pisze:...
Postanowiłam, że zrobię sobie badanie krwi, takie, ktore pokazuje, czy się ma reumatyzm. Ciekawe, czy w lecznicy w Bielsku by mi to zbadali?
to tak przy okazji ?
Dla Bartusia - urwiska kciuki
EwKo pisze::lol:![]()
Głowę to może i tak, za to wykonanie już szwankuje![]()
Chętnie odwalam robotę koncepcyjną![]()
Ktoś musi, nie ?
Aha, zważ, zanim pensjonat rozkręcisz, że Wasz spokój pójdzie się bujać![]()
anita5 pisze:mahob pisze:anita5 pisze:...
to tak przy okazji ?
Dziękujemy! Bartuś wielce wesoły, skacze jak małpka po klatce, wczoraj średnio jadł, ale dziś zostawiłam mu jedzonko i budyń na zabytkowych rodowych podstawkach (takich pod cytrynę, jak się ładnie podaje herbatę), no i wszystko znikło. Teraz podejrzewam Bartusia, ze jest z upadłej, acz utytułowanej familiji. Może on z hrabiów? Jak to sprawdzić?
anita5 pisze:mahob pisze:anita5 pisze:...
to tak przy okazji ?
Dziękujemy! Bartuś wielce wesoły, skacze jak małpka po klatce, wczoraj średnio jadł, ale dziś zostawiłam mu jedzonko i budyń na zabytkowych rodowych podstawkach (takich pod cytrynę, jak się ładnie podaje herbatę), no i wszystko znikło. Teraz podejrzewam Bartusia, ze jest z upadłej, acz utytułowanej familiji. Może on z hrabiów? Jak to sprawdzić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości