kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
U mnie na razie upał, całe 16 stopni...Południe, dopiero wieczorem się zrobi jeszcze zimniej![]()
Brrrr..

Czasem wolę mieszkac w bloku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
Mnie też!![]()
U mnie na razie upał, całe 16 stopni...Południe, dopiero wieczorem się zrobi jeszcze zimniej![]()
Brrrr..
kothka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
A ja siedzę w krótkim rękawie i do tego mam okno otwarte
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
kalair pisze:We wczorajszym filmie wieczornym-nawet nie wiem, co to było-nie oglądałam-usłyszałam taką rozmowę-
-masz dzieci?
-nie mam..
-masz żonę?
-nie mam..
-a masz akwarium?
-mam
-to masz dla kogo żyć!
Spodobało mi się...
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
Nie dziwię się! Jak jeździliśmy do mojej mamy, to z kolei spało się ciężko, bo dla nas było za gorąco.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
ale ja lodowke rozmrazam![]()
wczoraj J zauwazył ,ze drzwi do zamrażarki nie są domknięte![]()
tyle lodu wylazło![]()
a ja sie dziwilam ,czemu wlodówce pojawiła mi sie w dolnym pojemniku woda![]()
![]()
![]()
zamknęlam wczoraj drzwiczki taśma klejąca,taka szeroką do podlogi
Inaczej nie dalo rady
trawa11 pisze:kalair pisze:We wczorajszym filmie wieczornym-nawet nie wiem, co to było-nie oglądałam-usłyszałam taką rozmowę-
-masz dzieci?
-nie mam..
-masz żonę?
-nie mam..
-a masz akwarium?
-mam
-to masz dla kogo żyć!
Spodobało mi się...
![]()
![]()
![]()
o koty nie pytali![]()
![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
Nie dziwię się! Jak jeździliśmy do mojej mamy, to z kolei spało się ciężko, bo dla nas było za gorąco.
A to już zalezy od tego ile sięchce wydac na opał
U rodziców mojego TŻ, chociaż dom wielki (bo jakieś 350 m2) to jest co najmniej 23 stopnie
Ale ile wydają na ogrzewanie to ich
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
ale ja lodowke rozmrazam![]()
wczoraj J zauwazył ,ze drzwi do zamrażarki nie są domknięte![]()
tyle lodu wylazło![]()
a ja sie dziwilam ,czemu wlodówce pojawiła mi sie w dolnym pojemniku woda![]()
![]()
![]()
zamknęlam wczoraj drzwiczki taśma klejąca,taka szeroką do podlogi
Inaczej nie dalo rady
Biedna..A ja tak zaniedbałam lodówkę, że ta kaszanka , która była zamrożona, musiała zostać zjedzona, bo nie idzie otworzyć zamrażalnika..Tak ją często używam..
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Ziiiiiimno mi![]()
![]()
Mnie też!![]()
Brrrr..
A to już zalezy od tego ile sięchce wydac na opał
U rodziców mojego TŻ, chociaż dom wielki (bo jakieś 350 m2) to jest co najmniej 23 stopnie
Ale ile wydają na ogrzewanie to ich
Moi rodzice w bloku mieszkali, dlatego za gorącoTo w kontekście tego mieszkania w blokach. To fakt, jest zaleta..Ciepełko.. Niestety, w domu trzeba o to zadbać. Najgorzej, jak kasy nie ma. Jak jest-to żaden problem, wtedy jest cieplutko
kalair pisze:Marcelibu pisze:O, to się bardzo cieszę!!!
Za to ja mam kłopoty z moim Hugo. Od kilku nocy on wstaje bladym świtem, kiedy się szaro zaczyna robić, dzis, to jeszcze było ciemno.
Idzie sobie za moją kanapę (od ściany) - kładzie się na plecach na podłodze, pazurkami (łapkami) trzyma się kanapy i tak się przesuwa wzdłuż, drapiąc niemiłosiernie. Budzi mnie, oczywiście - już wiem, co czułas o godz. 3 rano. Na usta cisną się najgorsze wyrazy...![]()
![]()
Na początku miałam metodę, że na śpiąco idę do kuchni i mu sypię takie Whiskasowe chrupki niby na kule włosowe, bo one musza być "z czymś", bo on przy tym szaleje. On leci za mną i chrupie. Ja lecę do siebie i zamykam drzwi od pokoju. Ale nic bardziej mylnego. Ostatnio wrócił i drapał w drzwi od pokoju 25 minut. W końcu wpuściłam, to wlazł za kanapę i znów sobie "jeździł" na plecach. Ja poszłam spać do Młodej.
Dziś zaczął jak jeszcze było ciemno. Nie miałam spryskiwacza żadnego wolnego, wzięłam wodę do szklaneczki i jak zaczął znów "jeździć", to go delikatnie popryskałam. Znów zaczął - to ja jeszcze raz. Delikatnie. On był tak zdziwiony, że wskoczył na kanapę do mnie i długo mi się przyglądał. I więcej nie drapał.
Dziś kupuję spryskiwacz!!!!!
Wątpię, czy to coś da!![]()
![]()
![]()
Piękne jest takie budzenie w nocy!A zwłaszcza sposoby, których te potffory się chwytają
![]()
Więc ja za Ciebie też potrzymam Marcelibu!
Sihaja pisze:U mnie ciepło i słonecznie, ale nie wiem ile stopni, nie mam termometru....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości