BANDA KULAWEGO 11 - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU:)))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2007 17:15

ziemowit pisze:
Benni pisze: co sie u BK dzieje.
u BK? ano...
koty chudo-tłuste, ze sraczkowym zatwardzeniem, jak zawsze :P

myją się w misce w pokoju, Femka je chce pooddawać, ale jeszcze się targuje, bo liczy na Bazarek :P

Czyli nic nowego.
Nuda. :roll:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Nie gru 30, 2007 17:33

varia pisze:
ziemowit pisze:
u BK? ano...

myją się w misce w pokoju, Femka je chce pooddawać, ale jeszcze się targuje, bo liczy na Bazarek :P

Czyli nic nowego.
zapomniałem jeszcze dodać, że Femka się ostatnio zajęła pozytywistyczną pracą wychowania Guzika i innych przedszkolaków, co w wypadku Guzika rokuje jakieś nadzieje, bo kotek wystarczająco bystry :lol:
taka to Siłaczka z tej Femci :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie gru 30, 2007 18:00

nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii :D ).

Skaska jesteś wredna, bo innych bazarkami wspierasz, a mnie nie chcesz :evil:

Zo, aleś Ty się rozwinęła :D :D :D Chyba razem ze smarkatą Miśką zawojujecie forum :D :D

a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzających :D Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 30, 2007 18:02

ziemowit pisze:
varia pisze:
ziemowit pisze:
u BK? ano...

Czyli nic nowego.
zapomniałem jeszcze dodać, że Femka się ostatnio zajęła pozytywistyczną pracą wychowania Guzika i innych przedszkolaków, co w wypadku Guzika rokuje jakieś nadzieje, bo kotek wystarczająco bystry :lol:
taka to Siłaczka z tej Femci :lol:

czy ja dobrze poniała aluzju? :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 18:05

Femka pisze:nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii :D ).

Zo, aleś Ty się rozwinęła :D :D :D Chyba razem ze smarkatą Miśką zawojujecie forum :D :D

a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzających :D Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D

Czy leci z nami lekarz, ewentualnie wet 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie gru 30, 2007 18:06

Femka pisze: /.../ Zo, aleś Ty się rozwinęła :D :D :D Chyba razem ze smarkatą Miśką zawojujecie forum :D :D

Obrazek rozwinieta Zo oraz Obrazek smarkata Miska ..
:)

Femka pisze: a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzających :D Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D

:mrgreen: nie zarzekaj sie, nie zarzekaj, bez wspomagacza nigdy bys takiej calej 'prawdy' nie napisala ... powazna czterdziestka, z naboznym poczuciem ... :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Misia, tarzajac sie ze smiechu ...

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Nie gru 30, 2007 18:07

Bungo pisze:
Femka pisze:nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii :D ).

jesooo, ale z Ciebie wredna zołza
ja do Was z sercem w przypływie ludzkich uczuć, a Ty ze złym słowem :evil:

:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 18:07

Femka pisze: bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo

Femciu, ja nioe rozumiem, co Ci szkodzi byc taką osobą dwubiegunową...Brzmi tak fajnie... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie gru 30, 2007 18:09

Zowisia pisze:
Femka pisze: /.../ Zo, aleś Ty się rozwinęła :D :D :D Chyba razem ze smarkatą Miśką zawojujecie forum :D :D

Obrazek rozwinieta Zo oraz Obrazek smarkata Miska ..
:)

Femka pisze: a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzających :D Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D

:mrgreen: nie zarzekaj sie, nie zarzekaj, bez wspomagacza nigdy bys takiej calej 'prawdy' nie napisala ... powazna czterdziestka, z naboznym poczuciem ... :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Misia, tarzajac sie ze smiechu ...

Zo razem z Miśką zwredniała na dobre. Misia młoda, jeszcze nie odróżnia dobra od zła, rozumiem. Ale Zo? 8O
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 18:10

kalair pisze:
Femka pisze: bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo

Femciu, ja nioe rozumiem, co Ci szkodzi byc taką osobą dwubiegunową...Brzmi tak fajnie... :twisted:

ale chorobliwie :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 18:12

Femka pisze:
Kasia_1991 pisze:
Femka pisze:
moś pisze:A po co sie myjesz w pokoju? W wannie hodujesz szczypiory? 8O

na wodzie oszczędzam
ta woda z miski wystarczy do mycia gdzieś do środy :D

Femka przepraszam ale :ryk:

Kasiu, my ze Szczypiorami skromnie żyjemy
Ty widać rozrzutnie :roll:

Bidne szczypiory 8)

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie gru 30, 2007 18:13

Femka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju? :twisted:
jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinie :mrgreen:

Femka pisze: wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii :D ).
dwubiegunowe to są kocie kupy... :P a Ty masz najwyżej tą odrobinę zdrowego (sic!) egocentryzmu, że tak to ujmujesz do siebie :P

Bungo pisze:
Femka pisze: Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D

Bungo - a co chcesz leczyć, hę?
skłonności pozytywistyczne czy poczucie humoru?

to "nabożne" pomijam świadomie, w końcu pewien znany potentat medialny też jest nabożnie prześmieszny, zatem zaliczyłem to do poczucia humoru :lol:
Ostatnio edytowano Nie gru 30, 2007 18:17 przez ziemowit, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie gru 30, 2007 18:14

Femka pisze:
Bungo pisze:

jesooo, ale z Ciebie wredna zołza
ja do Was z sercem w przypływie ludzkich uczuć, a Ty ze złym słowem :evil:

Jakie złe słowo - że się troszczę o Ciebie 8O

Jakoś tak dwubiegunowo wypadasz w ostatnich postach :roll: Albo zanik C2H5OH we krwi.... :wink:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie gru 30, 2007 18:16

ziemowit pisze:
Femka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju? :twisted:
jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinie :mrgreen:

Femka pisze: wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii :D ).
dwubiegunowe to są kocie kupy... :P a Ty masz najwyżej tą odrobinę zdrowego (sic!) egocentryzmu, że tak to ujmujesz do siebie :P

Bungo pisze: Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru :D

Bungo - a co chcesz leczyć, hę?
skłonności pozytywistyczne czy poczucie humoru?

to "nabożne" pomijam świadomie, w końcu pewien znany potentat medialny też jest nabożnie prześmieszny, zatem zaliczyłem to do poczucia humoru :lol:[/quote]

jak zwykle niewiele zrozumiałam
nawet nie wiem, czy w drugim cytacie mnie chwalisz czy wyśmiewasz
ja za prosta w konstrukcji jestem
:twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 18:18

Bungo, a co to jest to c2hcóś tam
bo ja z chemii głównie grę w państwa i miasta pamiętam
Obrazek

Femka