ziemowit pisze:u BK? ano...Benni pisze: co sie u BK dzieje.
koty chudo-tłuste, ze sraczkowym zatwardzeniem, jak zawsze
myją się w misce w pokoju, Femka je chce pooddawać, ale jeszcze się targuje, bo liczy na Bazarek
Czyli nic nowego.
Nuda.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziemowit pisze:u BK? ano...Benni pisze: co sie u BK dzieje.
myją się w misce w pokoju, Femka je chce pooddawać, ale jeszcze się targuje, bo liczy na Bazarek
zapomniałem jeszcze dodać, że Femka się ostatnio zajęła pozytywistyczną pracą wychowania Guzika i innych przedszkolaków, co w wypadku Guzika rokuje jakieś nadzieje, bo kotek wystarczająco bystryvaria pisze:ziemowit pisze:u BK? ano...Benni pisze: co sie u BK dzieje.
Czyli nic nowego.
Nuda.
ziemowit pisze:zapomniałem jeszcze dodać, że Femka się ostatnio zajęła pozytywistyczną pracą wychowania Guzika i innych przedszkolaków, co w wypadku Guzika rokuje jakieś nadzieje, bo kotek wystarczająco bystryvaria pisze:ziemowit pisze:u BK? ano...Benni pisze: co sie u BK dzieje.
Czyli nic nowego.
Nuda.
taka to Siłaczka z tej Femci
Femka pisze:nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii).
Skaska jesteś wredna, bo innych bazarkami wspierasz, a mnie nie chcesz![]()
Zo, aleś Ty się rozwinęła![]()
![]()
Chyba razem ze smarkatą Miśką zawojujecie forum
![]()
![]()
a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzającychJestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
Femka pisze: /.../ Zo, aleś Ty się rozwinęła![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze: a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzającychJestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
Bungo pisze:Femka pisze:nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii).
![]()
![]()
![]()
a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzającychJestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
Czy leci z nami lekarz, ewentualnie wet
Femka pisze: bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo
Zowisia pisze:Femka pisze: /.../ Zo, aleś Ty się rozwinęła![]()
![]()
![]()
![]()
rozwinieta Zo oraz
smarkata Miska ..
Femka pisze: a w ogóle kocham Was varię również - możesz to sobie zacytować i nie jestem ani pijana ani pod wpływem środków odurzającychJestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
nie zarzekaj sie, nie zarzekaj, bez wspomagacza nigdy bys takiej calej 'prawdy' nie napisala ... powazna czterdziestka, z naboznym poczuciem ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misia, tarzajac sie ze smiechu ...
kalair pisze:Femka pisze: bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo
Femciu, ja nioe rozumiem, co Ci szkodzi byc taką osobą dwubiegunową...Brzmi tak fajnie...
Femka pisze:Kasia_1991 pisze:Femka pisze:moś pisze:A po co sie myjesz w pokoju? W wannie hodujesz szczypiory?
na wodzie oszczędzam
ta woda z miski wystarczy do mycia gdzieś do środy
Femka przepraszam ale
Kasiu, my ze Szczypiorami skromnie żyjemy
Ty widać rozrzutnie![]()
jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?
dwubiegunowe to są kocie kupy...Femka pisze: wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii).
Bungo - a co chcesz leczyć, hę?Bungo pisze:Femka pisze: Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
Femka pisze:Bungo pisze:Femka pisze:nie podoba mi się streszczenie Ziemowita, bo wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii).
![]()
![]()
![]()
jesooo, ale z Ciebie wredna zołza
ja do Was z sercem w przypływie ludzkich uczuć, a Ty ze złym słowem![]()
Jakie złe słowo - że się troszczę o Ciebie![]()
Jakoś tak dwubiegunowo wypadasz w ostatnich postachAlbo zanik C2H5OH we krwi....
![]()
Bungo - a co chcesz leczyć, hę?ziemowit pisze:jaka tam aluzja - wszyscy wiedzą, że Guzik bystrzak i że się rozwinieFemka pisze: czy ja dobrze poniała aluzju?dwubiegunowe to są kocie kupy...Femka pisze: wyłaniam się z niego jako osoba lekko niezrównoważona, tak dwubiegunowo (jest taka jednostka chorobowa w psychiatrii).
a Ty masz najwyżej tą odrobinę zdrowego (sic!) egocentryzmu, że tak to ujmujesz do siebie
Bungo pisze: Jestem poważną czterdziestką, o odpowiednim dla swojego wieku nabożnym poczuciu humoru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 73 gości