Tak bardzo bym chciala, zeby maluchy znalazly najwspanialszy dom...
Sa naprawde tego warte!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Mar_tika, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia, nie wiedziałam, że jest ich aż tak dużo![]()
Tylko martwi mnie trochę treść ogłoszenia dla Florka, on jednak nie jest całkiem zdrowy, nadal daję mu leki i nadal nie sika jeszcze do kuwety, nie trzeba go już odsikiwać ale jednak nie chodzi do kuwety lecz "gubi mocz.
Tu niestety może być problemTak jak pisałam ,nie wiem czy kiedykolwiek będzie całkiem dobrze, czy do końca życia nie będzie trzeba wspomagać go lekami.
Bellavito jesteś nie samowita , dzięki za podnoszenie wątku
Iweta pisze: Tylko martwi mnie trochę treść ogłoszenia dla Florka, on jednak nie jest całkiem zdrowy, nadal daję mu leki i nadal nie sika jeszcze do kuwety, nie trzeba go już odsikiwać ale jednak nie chodzi do kuwety lecz "gubi mocz.
Tu niestety może być problemTak jak pisałam ,nie wiem czy kiedykolwiek będzie całkiem dobrze, czy do końca życia nie będzie trzeba wspomagać go lekami.
:
Iweta pisze:Myslę, że jak ktoś weźmie tego malucha mimo jego "problemu" ,nie będzie żałował, bo to kotek z bardzo dobrym charakterem, miziasty, spokojny, wesoły i....brak mi chyba słówtaki stonowany , nie narzucający sie jesli ktoś nie ma na to ochoty, ale bardzo cieszący jeśli ktoś chce mu poświęcić trochę czasu. Nawet nie pcha sie do "mamek" tylko przygląda jak Iskierka wwierca sie w każdą po kolei, on czeka aż któraś sama go liźnie i w ten sposób wie, ze moze też tam dołączyć.
Bardzo lubie brać go na ręce, wtedy tak ufnie wtula się w szyje, a ma do tego takie puchate futerko, zupełnie inne niż Iskierka, który wygląda na bardzo krótkowłosego kociaczka![]()
alessandra pisze:przesłałam Pani zdjecia Florka i Iskierki z ogłoszenia na animalii (wiem,ze najbardziej podobają sie pręguski buraski), jutro wizyta u moich kotków, będę chciała porozmawiać na temat Florka, w czwartek dam znać, czy Pani da radę i nie będzie problemem ta mała przypadłość
alessandra pisze:ło matko, ale Ty wczesnei wstajesz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Lifter i 70 gości