Nie martw się Ada, nam chyba jest najtrudniej gdy zamykamy drzwi, a koty mają siebie i pewnie się dobrze będą bawić a potem stęsknione kluski będą miziać Dużą

Udanych koncertów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Krówki pewnie już mają wolną chatę![]()
Mereth pisze:Jak tam ? Krówki już dostały Dużą z powrotem ?![]()
![]()
joshua_ada pisze: ps: było super! Tęskniłam za forum! Ale ominęłam kafejkę internetową - były straszne kolejki, poza tym trzeba było na pare dni się wyłączyć...![]()
![]()
Za to teraz mam nowe siły i już tu jestem!!!
tanita pisze:joshua_ada pisze: ps: było super! Tęskniłam za forum! Ale ominęłam kafejkę internetową - były straszne kolejki, poza tym trzeba było na pare dni się wyłączyć...![]()
![]()
Za to teraz mam nowe siły i już tu jestem!!!
witamy![]()
teraz zanim Pani przekopie się przez ulubione wątki kluski znów zdążą zatęsknić
joshua_ada pisze:Koty grzeczne (jeszcze, niedługo to powinno się zmienić, bo przecież wszystko kiedyś wraca do normy![]()
![]()
)
joshua_ada pisze:joshua_ada pisze:Koty grzeczne (jeszcze, niedługo to powinno się zmienić, bo przecież wszystko kiedyś wraca do normy![]()
![]()
)
Wróciło. Dziś żołnierska pobudka oraz Koci w szarpance wyrwał Norci futerko.Wczoraj wzgardziły obiadem - obiecałam, że "wujcio" wróci i nie będzie tak słodko i ulgowo jak z nami! Skończy się mizianie po brzuchu oraz uleganie błagalnemu wzrokowi a la kotećek ze Shreka!
joshua_ada pisze:Moje stadko w obiektywie.
Muselecka Tasia:
Muselecka Noreczka:
Niewidomy kot wspinakowy, czyli czego Tasia nie powinna robić, a uwielbia
Inspekcja nowych kwiatków cz. I (i Koci myję Tasi główkę, słodkie nie?):
Inspekcja nowych kwiatków cz. II (dziewczynki blisko siebie!);
Czekam na zachwyty![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid, zuza i 111 gości