skaskaNH pisze:Yyy, to ja jednak nie chce miec prokuratora na glowie
No właśnie, qrcze blade...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Yyy, to ja jednak nie chce miec prokuratora na glowie
wiesz, Bungo - też jestem tego zdaniaBungo pisze: Chłopy to beznadziejny wynalazek
Zowisia pisze:Femka pisze: Bungo, to cud nad Wisłą, że ja jajecznicy nie spaprzę. Wszystko w przepisie było w porządku, ja robiłam dokładnie z przepisem, ale nie mam kompletnie ręki do gotowania. Moje żarcie jest po prostu niesmaczne. I tyle.
e TAM. czy moge jakos pomoc ? chetnie szczegolowo powiem ile, czego,
i jak. powinno sie udac,
tylko ze moze po prostu Femkom takie rzeczy nie smakuja ??
zo
Bungo pisze:Phiiii Tyś nie pan Michał, a jam nie Hajduczek![]()
Jak się da, to się odkopie - ale nie zaraz teraz.
I prośba do Femki - jeśli tu jeszcze zagląda: link do banerka Pietrynki, bo jak se podpis naprawiałam, to ją zgubiłami nie mogę się zmobilizować do przejrzenia całego poprzedniego odcinak Szczypiorów
![]()
Idę spać - kto śpi, podobno nie grzeszy
troszkę zdejmij gaz przed zakrętem, odbij lekko na zewnętrzną, wchodź po wewnętrznej w samym zakręcie, dołóż gazu w polowie i wychodź znów na zewnetrznąBungo pisze: Nie wyrabiam na zakrętach
ziemowit pisze:troszkę zdejmij gaz przed zakrętem, odbij lekko na zewnętrzną, wchodź po wewnętrznej w samym zakręcie, dołóż gazu w polowie i wychodź znów na zewnetrznąBungo pisze: Nie wyrabiam na zakrętach![]()
na wszelki wypadek sprawdź amortyzatory i luzy w układzie kierowniczym![]()
no, i zaglądaj na forum - będziesz się lepiej prowadziła w tych Twoixh ...zakrętach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 16 gości