Pozdrawiam Dużą i przesyłam głaski dla małych dziewczynek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Co u Was? Jak sie czuje główna bohaterka wątku?
Pozdrawiam Dużą i przesyłam głaski dla małych dziewczynek
mb pisze:Dziękujemy: ja za pozdrowienia, a dziewczynki za głaski![]()
Ja także pozdrawiam, a dziewczynki ślą pełne wdzięczności "mrau"
mb pisze:A u nas - nie tyle "Matrix reaktywacja", co raczej "Fotel kontynuacja". Bisia nadal trzyma się ustalonego schematu: rano i późnym wieczorem siusianie, kupkanie i odżywianie, a resztę czasu poświęca wysypianiu się. Zabawna jest skwapliwość, z jaką szybkim krokiem zmierza do fotela od razu po zaspokojeniu głodu i przeciwnieTak to wygląda, jakby za każdym razem udawała się na fotel, aby sprawdzić, czy rzeczywiście można dalej tak fajnie się wysypiać. Nie interesuje jej nic poza wysypianiem się i wylegiwaniem na wszystkich bokach
- nawet pozostałe koty. Kaśka zaczęła się już dziwić, że Bisia konsekwentnie "olewa" jej syki.
anna09 pisze: Widać czego kocince bardzo brakowało. Pewnie gdyby nie konieczność jedzenia i toalety, Bisia w ogóle nie schodziłaby z fotelaTwoje dziewczyny chyba trochę tęsknią za tym niepokojem, który czasem Bisia wprowadzała
A Ty pewnie rozkoszujesz się spokojem
kasia86 pisze:A będzie szczęśliwszy jak... ale na to trzeba troszkę poczekać
chodzi mi o kołnierzyk
chotesia pisze:Bombilko! pamiętam Cię z CK, jesteś przekochaną koteczką. 3mam za Ciebie moooocno kciuki! zdrówka Kochana i domu na jaki zasługujesz!!!
weatherwax pisze:A mnie się tak po cichu marzy, żeby te kotki dogadały się między sobą...
mb pisze:weatherwax pisze:A mnie się tak po cichu marzy, żeby te kotki dogadały się między sobą...
Mnie też![]()
(Piszę małymi literkami, żeby nie zapeszyć)
kasia86 pisze:Ktoś, komuś w oko wpadł![]()
mb pisze:Dobrze, że Kaśka nie widzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Anna2016, Google [Bot] i 29 gości