Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 01, 2007 10:24

hej hej chłopaki, wyspaliście się? 8)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw lut 01, 2007 10:47

Magija pisze:hej hej chłopaki, wyspaliście się? 8)

Wyspaliśmy się, ale dlaczego musieliśmy spać w salonie? zamiast w łóżeczku, z Dużymi ? :twisted:
Ano dlatego, że wczoraj wprowadził się do nas znowu jakiś mały śmierdziel :twisted: Łaciaty taki, myśleliśmy już, że może to Malutek wrócił ale nie... ma oba ślepia i mały jest, a Malutek teraz to podobno wielkie kocisko 8O Duża mówi, że większy od nas dwóch...
A ten, co lata teraz po mieszkaniu jak wściekły, to smarkacz jakiś :twisted: ile toto energii ma ! biega i biega, zrzucił już wazon i zdjęcie Dużych z wakacji a potem zaplątał sie w koraliki, co to Duża po babci dostała :roll: przywaliłem mu już kilka razy, a co! niech ma szacunek dla starszych, ale on ma w nosie moje groźby, całkiem jest niewychowany :twisted: trzeba sie będzie przyłożyć i wziąć wychowanie małego w swoje... hm... łapy.
Duża mówi, że jak naładuje baterie do aparatu, to ten gówniarz - Filipek na niego mówią - będzie miał własny wątek i będzie szukał domu. No mam nadzieję, że znajdzie i to szybko, bo ja nie mam zamiaru mieszkać z nim na stałe, rezygnować ze spania w łóżku i w ogóle.

Georg Zniesmaczony Zachowaniem Filipka
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 01, 2007 14:40

Wyrzucili was z łóżka? :evil:
Ale bezczelność! Czyje to łóżko w końcu? :twisted:

My za to musimy dzielić łóżko z taką błękitnooką laską, co wynajmowała u nas najpierw łazienkę, a teraz resztę mieszkania. Zajęła moje ulubione miejsce, ale bić się z nią nie będę, bo jakoś nerwowo reaguje :roll:

Cyryl zdziwiony, że nie tylko on bije, ale i jego biją
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 01, 2007 14:51

Kicorek pisze:
Cyryl zdziwiony, że nie tylko on bije, ale i jego biją

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Georg-inia

Post » Czw lut 01, 2007 17:39

Chłopaki, Filipka proszę kochać i rozpieszczać. I dbać o niego. I nie bić. I nie wyjadać mu z miski. Bo jak nie to będzie już zawsze spał w łóżku Waszych Dużych :twisted:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lut 02, 2007 11:08

mokkunia pisze:Chłopaki, Filipka proszę kochać i rozpieszczać. I dbać o niego. I nie bić. I nie wyjadać mu z miski. Bo jak nie to będzie już zawsze spał w łóżku Waszych Dużych :twisted:

Ciotka, Ty nie strasz :strach:

Jako że wczorajszy dzień bez izolacji przeżyły zarówno wszystkie koty jak i mieszkanie zastałam w całości 8O wiec na noc już izolacji też nie było.
Zostaliśmy oblezieni przez koty: Georg po mojej stronie, zwinięty w kłębek, oczywiście pod kołdrą, odpychał się co jakiś czas wszystkimi czterema łapami od mojego brzucha :roll: Klemens między nami, z głową na poduszce - leżał na plecach i chrapał (jakby było mało chrapiącego TZ-ta :twisted: ) a Filipek na kocyku w nogach (a raczej na nogach TŻ-ta) :D Mały śpi tak mocno, że nawet jak spadnie, bo TZ zmieni pozycję, to w ogóle nie reaguje, nie budzi się, tylko śpi taki powyginany :D

na weekend zostaję sama z trójcą :strach: ciekawe, czy w ogóle wpuszczą mnie do łóżka... :? :lol:

Georg-inia

Post » Sob lut 03, 2007 8:38

Obrazek

Georg-inia, wiesz co mówi minka Klemensika na tym zdjęciu?

Że masz NATYCHMIAST oddać mu szczura z Ikeii, bo super się nim bawił, a Ty mu zabrałaś :twisted: :lol: 8) :wink: :!:

mokkunia

Post » Nie lut 04, 2007 9:24

mokkunia pisze:Obrazek

Georg-inia, wiesz co mówi minka Klemensika na tym zdjęciu?

Że masz NATYCHMIAST oddać mu szczura z Ikeii, bo super się nim bawił, a Ty mu zabrałaś :twisted: :lol: 8) :wink: :!:

ODDAC Klemensikowi szczura !!!!!
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie lut 04, 2007 12:01

a guzik :lol: Pan Scur jest mój :twisted:

Georg-inia

Post » Nie lut 04, 2007 15:30

Georg-inia pisze:a guzik :lol: Pan Scur jest mój :twisted:

No tak, Pańcia Zło :twisted:

mokkunia

Post » Śro lut 07, 2007 10:39

Niech ktoś zabierze tego małego od nas, prosimy... bo ja już siły do niego nie mam :( Duża to ciągle jakieś przedszkolaki przyprowadza, a potem wychodzi na cały dzień, zostawiając tych smarkaczy na mojej głowie, i zadowolona :twisted: A ja sie męczyć muszę...
Ja jestem specjalnej troski, nie mam mocy przerobowej latać z tym kurduplem przez cały dzień, bo kaszlę i nie mogę oddychać :( A Georg - prosię jedno, też pomóc w wychowaniu nie chce :twisted:

Duża dziś rano powiedziała, że jak wróci to zrobi mi zastrzyk. I nie byłoby to nic dziwnego, bo co drugi dzień te zastrzyki dostaję, ale ona powiedziała, że to już OSTATNI :dance: :dance2: :lol: I że wcale nie pojedziemy do Dużej w Zielonym, bo nie ma po co - zdrowszy już nie będę... Życie jest piękne :dance: :dance2: tylko ten smarkacz, Filipek, mógłby się wynieść od nas... :twisted:

Klemens Pełen Pobranych Zastrzyków

Georg-inia

Post » Śro lut 07, 2007 11:06

Klemens, chłopie, ty się ciesz, że masz sie z kim bawić, bo te moje stare zgredy to nie umieją nawet zwykłego berka. Ja ich zaczepiam, a oni tylko się na mnie czają zza szafy i tyle, biegać to im się nie chce, no chyba że z Dużą, jak im ciągnie sznureczek :(

A Duzi mi nie chcą przyprowadzić młodszego kumpla, bo mówią, że mnie zamęczy. I że nieszczepiona jestem, cokolwiek to znaczy.
A ja się nudzę, no!

Myśka Kaskaderka
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pon mar 12, 2007 16:56

Filipek pojechał :dance: :dance2:
niestety - Duża się znarowiła zupełnie, jeździ gdzies po jakichś Głownach (cokolwiek to jest :roll: ) i wraca potem - mało, że śmierdząca psami, kotami i takim jakimś nieszczęściem, to jeszcze do naszego domu co chwila ktoś się wprowadza, ktoś wyprowadza - no ruch normalnie jak na dworcu :roll:
Jeszcze Filip nie wyjechał a znów ktoś zamieszkał w sypialni, potem się okazało, że rude toto, jak nie przymierzając marchewka, co to jej nie lubimy z Georgiem :twisted: Na szczęście długo u nas nie było i poszłooo ! w świat ! przyjechali po niego tacy Duzi, a zachwycali się, a ciamkali, ło jessssu, jakby było czym - wiadomo, że kot powinien być bury, a nie wyglądać jak wiewiórka :roll:
A teraz to już w ogóle dwójka taka zamieszkała z nami, chociaż tyle dobrego, że bure oboje. Dziewucha fajna, nie powiem, tylko taka jakaś niewielka, hmmm. Ale ten koleś to ten... teges... śmierdział, no! dziś Duży z Dużą gdzies ich wywieźli, ale cieszyć się nie kazali, bo podobno mają niedługo wrócić, a my mamy być grzeczni i nie ganiać ich, bo oni podobno byli ciachani, czy jakoś tak :roll:
Za to wiosna idzie :D Duża balkon otworzyła :D powyglądaliśmy sobie trochę, nawet się nieco rozmarzyłem... :oops:
Obrazek
nie za długo, co to to nie, trzeba dbać o zdrowie, psychiczne też. A na zdrowie najlepsze jest spanko, wyciągnąć się trochę...
Obrazek
i do wyra :) znaczy, hmmm, do koszyka :)

Obrazek

Klemens Czujący Już Wiosnę

I czego się przechwalasz, "gupku" jeden... myślisz, że kogoś to interesuje? spać idź lepiej, ty kulko puchata... gada i gada... :roll:
Obrazek
Georg Zniesmaczony Jak Zwykle

Georg-inia

Post » Pon mar 12, 2007 17:16

Klemens, jakie ty masz piękne zielone oczy :love:
Georg, a ty mógłbyś pokazać swoje :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro mar 14, 2007 17:31