Czitka, Cosia i reszta. Pasio choruje, Cosia po zabiegu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2020 19:38 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Dostojna Jubilatka bardzo, bardzo dziękuje za wszystkie życzenia, jest wniebowzięta :1luvu: !
A rybkę właśnie pałaszujemy :P !
Kiepski ze mnie opiekun, cały dzień Tuta była sama, godzinę temu wróciłam dopiero z pracy, do kitu z takimi urodzinami, ale nadrabiamy.
Odczytałam trzy razy głośno wszystkie życzenia, wygłaskałam, wycałowałam i teraz robimy to, co tygrysy lubią najbardziej, czyli narkotyzujemy się :strach: .
Zabawa polega na chuchaniu w pysio Czitki neospasminą. Czyli ja łykam, a Tuta wącha :P .
Jesteśmy w połowie butelki :ryk:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto mar 03, 2020 19:44 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Nooo... jak wypijesz całą to będzie bal :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 03, 2020 21:00 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Czituniu! Kochana seniorko! Wszystkiego Najlepszego z okazji Twoich urodzin! Wspaniałości i samych przyjemności. Spania do południa, pysznego jedzonka i dużo, dużo spokoju. Piękny wiek! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Wto mar 03, 2020 21:43 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Czitusia dziękuje ponownie, lekko jest znarkotyzowana :wink: , ale szczęśliwa :P !
Dostałam odpowiedź właśnie w sprawie koteczki sierotki od pani, która usiłowała ją przejąć z pustego mieszkania.
Przepraszam, że tak późno odpisuję. Rozmawiałam z panem, który ma kontakt z osobą, która zajmuje się kotkiem.Twierdzi, że jak tylko facet zmieni zdanie daje mi znać.A tymczasowy właściciel jest z nim w kontakcie.
Odpisałam:
dziękuję za informację, dobry dom, bardzo dobry dom, czeka na kicię, oferta nieustająco aktualna. Oby nie została wywalona byle gdzie albo do schroniska...

Czyli jeszcze wszystko może się zmienić....
Obrazek

czitka

Post » Wto mar 03, 2020 23:11 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

I dostałam odpowiedź, że pani będzie się starała wszelkimi sposobami dotrzeć bezpośrednio do tego spadkobiercy, bo też bardzo jej leży na sercu kitunia.
Obrazek

czitka

Post » Śro mar 04, 2020 0:20 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Trzymam kciuki za szczęśliwe - dla kotki - zakończenie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro mar 04, 2020 0:34 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

I od nas Wszystkiego Najlepszego a przede wszystkim zdrówka

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Śro mar 04, 2020 13:40 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Mnostwo szczescia dla Czi Czi Czi :1luvu: i wszystkich wokol
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro mar 04, 2020 19:36 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

:balony: :birthday: :birthday: :torte: :partygirl: :partygirl: :partygirl:

:rudolf:
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw mar 05, 2020 7:27 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Wszystkiego naj, Czitusiu! :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw mar 05, 2020 10:12 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Dziękuję! :1luvu:
Czitusia
Wiosna idzie, a Szczepana nie ma, nic nie można oficjalnie ogłosić :evil:
W ogrodzie pozimowy bałagan, czekam na wolny, ciepły dzień, żeby spróbować coś uporządkować, może w sobotę?
Dachowce okupują tereny zielone. Słynna ława do opalania cieszy się wielkim powodzeniem, tam od rana jest słońce. Ale nie wszyscy się na niej mieszczą. Ostatnio Mamie spadała główka, a wczoraj zabrakło miejsca dla Brata :evil:
Obrazek
Dzisiaj poprawiłam, jest dobrze :ok:
Obrazek
Chłopaki są niesamowici, przyjaźń na zawsze. Niby teraz śpią osobno, ale jeżeli cokolwiek któremuś...
Wczoraj padli mi na podłodze u stóp obaj. Ale Pasio ma brudne lewe ucho i postanowiłam mu wyczyścić płatkiem kosmetycznym zwiniętym w trąbkę, bo jak to Pasio może mieć brudne ucho. Zbliżyłam rękę z tym płatkiem do ucha Pasia. Brat stanął na równe łapy i ruszył na pomoc! Co ty robisz, co chcesz zrobić Pasiowi????Wytłumaczyłam, uspokoiłam, Brat usiadł i bacznie się przyglądał. Skończyliśmy, Paś zadowolony nadstawia drugie. Ale nie, na kanapę wskoczył Brat i kazał sobie natychmiast wyczyścić uszy :P A jak główkę nadstawiał, a jak łepek wykręcał!
Brat i Pasio mają czyste uszy.
Ala ma kota.
Lecę do pracy.
Obrazek

czitka

Post » Czw mar 05, 2020 10:25 Re: Czitka, Balbinka, Cosia i reszta.Czitusia kończy 17 lat!

Niemozliwe te chlopaki :1luvu:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia][następna]