Moli25 pisze:Ej Drops, pij dużo wody, życzę dużo zdrowia Tobie![]()
Ja nie chcę nigdzie indziej pic, miseczka musi stać w łazience pod prysznicem
Moli i Fuks

Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Ej Drops, pij dużo wody, życzę dużo zdrowia Tobie![]()
Ja nie chcę nigdzie indziej pic, miseczka musi stać w łazience pod prysznicem
Moli i Fuks

ewkkrem pisze:Amorkę, to ja złapię. Szczególnie jak michy podaję to nawet wyczochrać mi się da. Nie próbowałam jeszcze wziąć jej na rękę i władować do transporterka. Z Mumisiem byłoby trudniej.
Myślałam, żeby przystawić transporterek do kociego domku jak w nim śpi - tak dziura w dziurę - może byłoby dla mnie bezpieczniej?
A u nas tak jest raczej dobrze. Drops je trochę więcej, Maciek z Mumisiem potrafią nawet baranka strzelić i noski robić co nie przeszkadza w toczeniu wojenek podjazdowychAmorka potrafi pogonić Maćka
Muminek chyba na dobre zakotwiczył w kuchni na parapecie
.
Ewkkrem

ewkkrem pisze:Duża mówi, że mamy CZTERY domki na cztery koty. Ale co to za domkiTen trzeci to zwykły karton z dziurą i kocykiem a czwarty to transporterek, do którego wrzuciła jakąś szmatę!
Zatem nic mi nie pozostaje jak szukać sobie nowego domku!!!!
KTO MNIE ZECHCE???
Drops.
, ja do Ciebie ty bym nawet na łapkach poleciał. Kotolota nie potrzeba ale jak Ciocia Mary Ciebie głodzi
to co ja bym jadł. Ja jem wprawdzie malutko ale ... zawsze coś tam jem. To już lepiej przyjeżdżaj do mnie. Będziemy mieli przewagę nad Nowakami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1, pibon, puszatek i 9 gości