Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Aia pisze:U mnie się nieźle zapowiadało. Drugi brzeg rzeki zniknął pod jakąś szarą chmurą (czegoś takiego jeszcze nie widziałam), włączyli syreny alarmowe. Popadało, 5 razy błysnęło, pogrzmiało trochę dłużej i już
![]()
KituśKaja
biedne te staruszki
biedne ale dzielne![]()
przez całe popołudnie nie słyszałam ,zeby Kaję dusiło, chciałabym , ze te upału już calkiem przeszły to by się psinka nie męczyła
barbarados pisze:Łaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Aia pisze:mir.ka pisze:Aia pisze:U mnie się nieźle zapowiadało. Drugi brzeg rzeki zniknął pod jakąś szarą chmurą (czegoś takiego jeszcze nie widziałam), włączyli syreny alarmowe. Popadało, 5 razy błysnęło, pogrzmiało trochę dłużej i już
![]()
KituśKaja
biedne te staruszki
biedne ale dzielne![]()
przez całe popołudnie nie słyszałam ,zeby Kaję dusiło, chciałabym , ze te upału już calkiem przeszły to by się psinka nie męczyła
W tamtym roku kupiłam cyrkulator, bo też się bałam 40*C upałów, jakie potrafią być u mnie w mieszkaniu. W sumie muszę powiedzieć, że fajna sprawa. Ochładza pomieszczenie o kilka stopni i co ważniejsze rusza powietrze w pomieszczeniach (u mnie w salonie, połączonej z nim kuchnią i części przedpokoju). Minus - nie jest to tania zabawka(i nie jest mała)ale warto było, pies lżej zniósł lato.
PS Tosia coraz zdrowiej wyglądaładnie ciałka nabiera
klaudiafj pisze:A czy Tosia juz coś mówi? Aha no mówi bo mówiłaś ze Cię wola:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 765 gości