Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 25, 2015 20:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

bawimy się :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 25, 2015 20:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Obrazek

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lip 25, 2015 20:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 25, 2015 20:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Łaaaaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 25, 2015 20:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:
Aia pisze:U mnie się nieźle zapowiadało. Drugi brzeg rzeki zniknął pod jakąś szarą chmurą (czegoś takiego jeszcze nie widziałam 8O ), włączyli syreny alarmowe. Popadało, 5 razy błysnęło, pogrzmiało trochę dłużej i już :|

Kituś :ok: Kaja :ok: biedne te staruszki

biedne ale dzielne :ok:
przez całe popołudnie nie słyszałam ,zeby Kaję dusiło, chciałabym , ze te upału już calkiem przeszły to by się psinka nie męczyła

W tamtym roku kupiłam cyrkulator, bo też się bałam 40*C upałów, jakie potrafią być u mnie w mieszkaniu. W sumie muszę powiedzieć, że fajna sprawa. Ochładza pomieszczenie o kilka stopni i co ważniejsze rusza powietrze w pomieszczeniach (u mnie w salonie, połączonej z nim kuchnią i części przedpokoju). Minus - nie jest to tania zabawka(i nie jest mała) :roll: ale warto było, pies lżej zniósł lato.

PS Tosia coraz zdrowiej wygląda :D ładnie ciałka nabiera

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lip 25, 2015 20:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:Łaaaaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ślicznota :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 25, 2015 20:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Aia pisze:
mir.ka pisze:
Aia pisze:U mnie się nieźle zapowiadało. Drugi brzeg rzeki zniknął pod jakąś szarą chmurą (czegoś takiego jeszcze nie widziałam 8O ), włączyli syreny alarmowe. Popadało, 5 razy błysnęło, pogrzmiało trochę dłużej i już :|

Kituś :ok: Kaja :ok: biedne te staruszki

biedne ale dzielne :ok:
przez całe popołudnie nie słyszałam ,zeby Kaję dusiło, chciałabym , ze te upału już calkiem przeszły to by się psinka nie męczyła

W tamtym roku kupiłam cyrkulator, bo też się bałam 40*C upałów, jakie potrafią być u mnie w mieszkaniu. W sumie muszę powiedzieć, że fajna sprawa. Ochładza pomieszczenie o kilka stopni i co ważniejsze rusza powietrze w pomieszczeniach (u mnie w salonie, połączonej z nim kuchnią i części przedpokoju). Minus - nie jest to tania zabawka(i nie jest mała) :roll: ale warto było, pies lżej zniósł lato.

PS Tosia coraz zdrowiej wygląda :D ładnie ciałka nabiera

mój dom nie nagrzewa się na bardzo, bo ma grube ściany z cegły, ale teraz do 28 w środku dochodziło :placz:

Tosia jest u mnie 3 tygodnie i to nie ten sam chuderlak, którego dostałam, usiłowałam ja wazyc zaraz na poczatku i miała chyba 43 dkg :( , wszystkie kosteczki na wierzchu :(
w poniedziałek się dowiem ile teraz ma bo jedziemy na szczepienie
apetyt cały czas ma to i rośnie :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 25, 2015 21:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:Obrazek

Coraz ładniejsza :1luvu:

Jestem ciekawa jaki będzie miała kolor futerka jak dorośnie :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lip 25, 2015 21:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Ja aaa moja śliczna :) <3 <3 taka piękna :) na pewno będzie czarno brązowa :) coraz ładniejsza i doroslejsza :)

Ale to pierwsze zdjęcie które wstawiasz to nie wiem nawet jak.na to patrzeć ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 25, 2015 21:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Ciekawe ile wazy ta piękność ?
Ma wyjątkowa urodę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 26, 2015 12:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Annaa pisze:

Coraz ładniejsza :1luvu:

Jestem ciekawa jaki będzie miała kolor futerka jak dorośnie :)

kolor chyba nie bardzo jej się zmieni, moze tylko to czekoladowe mieć ciemniejsze, bo tam gdzie czarne to raczej zostanie bez zmian
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 26, 2015 12:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Moli25 pisze:

Ciekawe ile wazy ta piękność ?
Ma wyjątkowa urodę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jutro będzie wiadomo ile waży, ale raczej nie za dużo bo jest drobnej budowy :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 26, 2015 12:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lip 26, 2015 13:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

A czy Tosia juz coś mówi? Aha no mówi bo mówiłaś ze Cię wola:)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lip 26, 2015 13:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

klaudiafj pisze:A czy Tosia juz coś mówi? Aha no mówi bo mówiłaś ze Cię wola:)

"mamunia" jeszcze nie mówi :wink:
tego Ty ja będziesz musiała nauczyć :mrgreen:

Tosia teraz wydaje takie piski, gdybym długo się nią nie interesowała to piszczy z taką złością :)
początkowo to tylko pyszczek otwierała, bez żadnego dźwięku, az się bałam ,ze coś jej jest, ale chyba była słaba i dlatego :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]