O wszystkim i o niczym

Kazdy z moich znajomych mowi ze mam "klawą mamę"

Cieszę sie ze z Twoja juz jest w sprawach kocich jest okiiii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja patisona chyba tylko raz jadlam w gosciach.klaudiafj pisze:Trochę się narobiłam - ze wszystkich drzwi z listewek musiałam jednak zdrapać klej, bo farba na to nie łapała. 8 stron drzwi.
Teraz zrobiłam obiad i czekam aż się ugotuje a obiad pyszny - PATISONw panierce, pire z ziemniaczków i buraczki
Jak zjem to maluję te listewki przy szybach i już teraz mogę Wam powiedzieć, że drzwi prezentują się pięknie, jakby zawsze były białePrawie już wyglądają tak http://www.obi.pl/decom/product/Classen_Skrzyd%C5%82o_drzwiowe_Classic_Delta_bia%C5%82e_90P/4737961 - i to wszystko kosztem 30 zł za drzwi zamiast 600 czy ileś za wymianę tych które mam
Mężowi zaoszczędziłam - maż powiedział - dziękuję!
Jestem też mega zadowolona, bo dzwoniła moja mama żeby zaprosić nas na urodziny i chyba przegryzła już trzeciego kota, bo wypytywała o niego i się cieszyła! I powiedziała, że ślicznie się Tosia nazywa i też powiedziała, że się trzema kotami zajmieKochana jest
Na pocieszenie dla niej powiedziałam jej, że za rok mogę pomyśleć o dziecku
Ogólnie super rozmowa
Mireczko to Tosia pasuje do Marysi, bo Marysia też by chętnie się kręciła po podłodze na plecach z kawałem wołowiny wielkości myszkiPonoć w nocy indyk zniknął
mir.ka pisze:Z Tosi robi się łobuz, nie jest tak jak Fuksik, któremu dałam zabawki i grzecznie się bawił. Małej juz sie spodobało zeskakiwanie z wersalki, wczoraj wieczorem nie zdążyłam w porę jej złapać i uciekła mi za meble, skąd nie chciała wyjść, bo bardzo jej się podobało jak ją próbowałam wywabić myszką i laserkiem.
klaudiafj pisze:Aia nie montuje tej klapki na razie. Zamontuję na zimę, jak będą przeciągi. Ta klapka jest sztywna, ale gładko chodzi w jedną i drugą stronę. Też się bałam co będzie jak kot zechce się wycofać... Na razie kotom bardzo się ten pomysł z okienkiem w drzwiach spodobał![]()
mir.ka pisze:i zacznie swoje poprawki
anulka111 pisze:Oj bedzie sie dzialo jak przyjedzie hyhy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1413 gości