Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2015 20:56 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Kochana :) zdj jakieś mam ale nie mam totalnie czasu żeby je pozbierać do kupy i tu wstawić. :/ do tego robie teraz herbaciarke dla teściowej bo za dwa dni ma ur i przeklinam przy tym jak szewc bo nie idzie mi.ta herbaciarka jakaś lewa :/ jeszcze daleka droga do końca aż się boje co jeszcze zniszcze :/
Zdj leżą. Juz mam max zaległości we wszystkim.
Ząb nie musiał być wg mnie struty bo miałam znieczulenie.zabolalo mnie i mi dołożyli znieczulenia a potem przy końcu jak mnie bolało w innym miejscu to nie dołożyli. Dostalam kolejne lekarstwo. Aktualnie mnie boli :/
Jak dziś nie dam rady to jutro wpadnę na Wasze wątki przy kawie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw maja 07, 2015 21:05 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Hej Kochana :) zdj jakieś mam ale nie mam totalnie czasu żeby je pozbierać do kupy i tu wstawić. :/ do tego robie teraz herbaciarke dla teściowej bo za dwa dni ma ur i przeklinam przy tym jak szewc bo nie idzie mi.ta herbaciarka jakaś lewa :/ jeszcze daleka droga do końca aż się boje co jeszcze zniszcze :/
Zdj leżą. Juz mam max zaległości we wszystkim.
Ząb nie musiał być wg mnie struty bo miałam znieczulenie.zabolalo mnie i mi dołożyli znieczulenia a potem przy końcu jak mnie bolało w innym miejscu to nie dołożyli. Dostalam kolejne lekarstwo. Aktualnie mnie boli :/
Jak dziś nie dam rady to jutro wpadnę na Wasze wątki przy kawie :)

O współczuję bardzo, ból zęba to fatalna sprawa i dlatego też robota Ci nie idzie. Jutro będzie lepiej :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt maja 08, 2015 7:25 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

I jak dzis uzębienie ? :D
Ja dzis wyrywam sie z pracy na randkę z dentystka na 13:40 mam :D dwa za jednym razem :strach:
Ale bede lekka :mrgreen: w próchnicę i w pieniądze :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 08, 2015 10:35 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Klauduś popołudniowo już prawie! I prawie weekedowo! :D
Jak ząbki?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 08, 2015 12:21 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Dziewczynki :)

Dziś mnie już nie boli, na razie - dentystka mówiła, że może boleć trzy dni :)
Tak na szybko chciałam Wam pokazać herbaciarkę dla teściowej, powiedzcie co myślicie. Na zdjęciach te maki są jakby w białe kropki, ale one są całe czerwone, to światło się odbija, wygląda lepiej na zywo niż na zdjęciach, a to dlatego, że na szybko na kolanie robiłam fotki :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

W środku będą herbaty czarne 6 rodzai, bo teściowa jest po udarze i owocowych nie może pić.

Kitul już biega jak perszing, a w labiryncie jest karma :ok:

klaudiafj

Post » Pt maja 08, 2015 12:28 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ależ to piękne jest!!! :1luvu: :1luvu:
Kituchna :201461
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 08, 2015 12:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ja mam słabość do Twoich cudownych rzeczy :1luvu:
Przepiękne Klaudia :D
Bardzo dobry pomysł, u mnie herbaty lezą luzem :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 08, 2015 14:20 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

[quote="klaudiafj"]Hej Dziewczynki :)

Dziś mnie już nie boli, na razie - dentystka mówiła, że może boleć trzy dni :)
Tak na szybko chciałam Wam pokazać herbaciarkę dla teściowej, powiedzcie co myślicie. Na zdjęciach te maki są jakby w białe kropki, ale one są całe czerwone, to światło się odbija, wygląda lepiej na zywo niż na zdjęciach, a to dlatego, że na szybko na kolanie robiłam fotki :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

śliczne :1luvu:
też lubie ładne rzeczy
a ten napis herbata to też gotowy do kupienia?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob maja 09, 2015 13:10 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Cześć Dziewczynki :)

Dziś urodziny teściowej ...
Ten napis Mireczko jest kupiony http://www.sklep.inspirello.pl/produkt/1500/sklepik-decoupage-przedmioty-do-zdobienia-wycinanki-sklejka-drewno-mdf-napis-herbata.html i ten ornament też. To są dwie wypukłe rzeczy na pudełku.
Ciekawe co teściowa powie na pudełko.

Kitusia już wygląda na zdrową - ktoś zrobił siku do kuwety pustej, nie wiem kto i oczywiście w weekend, żeby nie było, że zdążę zanieść siuśki do weta :/

Wczoraj robiliśmy w ZPAFie zdjęcia puszkami ;p Robiliśmy kamery otworkowe i to moje pierwsze spotkanie z otworkiem klasycznym było. :D Uwielbiam fotografie :D
5 czerwca mamy koniec rocznego kursu i jest egzamin - trzeba przygotować zdjęcia i będziemy je bronić przed komisją. Kurde - już tak mało czasu a nikt jeszcze nie zaczął, jak zwykle ;p Ja mam 1/3 pracy - robię zdjęcia o Bytomiu - tytuł pracy - TRYPTYKI BYTOMSKIE :)
Jak ten czas przeleciał - już maj a ja nie zdążyłam zrobić swojej strony :/ Ciągle coś ...

klaudiafj

Post » Sob maja 09, 2015 13:36 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dzień dobry :)
Ciężki dzień strasznie. By mogło już zacząć lać bo ja ledwo patrzę na oczy. Myślałam że uda mi się bez kawy dzisiaj ale niestety zrobilam sobie pół kubka. Choć wątpie czy to pomoże. Chyba zjem obiad i walnę się spac ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob maja 09, 2015 14:08 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Jak masz braki snu Moniczko to się koniecznie połóż i naładuj baterie :) Mnie teraz zaczął boleć żołądek okropnie. Jak przy grypie żołądkowej - takie skurcze i skręty. Wczoraj to miałam pierwszy raz na kursie i myślałam, że to od farb i chemikaliów ciemniowych, no a teraz znowu boli... mam nadzieję, że nikt mi nie sprzedał grypy żołądkowej :/

klaudiafj

Post » Sob maja 09, 2015 14:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Jak masz braki snu Moniczko to się koniecznie połóż i naładuj baterie :) Mnie teraz zaczął boleć żołądek okropnie. Jak przy grypie żołądkowej - takie skurcze i skręty. Wczoraj to miałam pierwszy raz na kursie i myślałam, że to od farb i chemikaliów ciemniowych, no a teraz znowu boli... mam nadzieję, że nikt mi nie sprzedał grypy żołądkowej :/

Nie musiał Ci nikt sprzedać. Może jakiś wirus panuje :/

Ja zaraz za prasowanie się biorę a spanie mi trochę przeszło po kawce. I słucham Akurat, a przy nich nie da się usnąć ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob maja 09, 2015 17:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Jak masz braki snu Moniczko to się koniecznie połóż i naładuj baterie :) Mnie teraz zaczął boleć żołądek okropnie. Jak przy grypie żołądkowej - takie skurcze i skręty. Wczoraj to miałam pierwszy raz na kursie i myślałam, że to od farb i chemikaliów ciemniowych, no a teraz znowu boli... mam nadzieję, że nikt mi nie sprzedał grypy żołądkowej :/

oj to niedobrze :(
żeby to tylko coś chwilowego
żeby przeszło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob maja 09, 2015 18:38 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Cześć :1luvu:
Mam nadzieję, że jednak żadna jelitówka cię nie dopadła :ok:
A pudełko jest śliczne :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob maja 09, 2015 19:07 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia śliczna herbaciarka :1luvu: :1luvu: :1luvu: najlepszego dla teściowej :piwa: :piwa:
Kochana mam nadzieje, ze żadna jelitoka cie nie dopadła a to jakaś chwilowa nie dyspozycja żołądkowa :ok: no i super ze u Kitusi juz dobrze :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

[poprzednia][następna]