Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2015 12:22 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Czyli pewnie w poniedziałek dojdzie.No szkoda,że nie przed weekendem :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lut 27, 2015 12:28 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia, powodzenia na zajęciach! :D
No pewnie paczuszka będzie w poniedziałek.. W soboty niestety nie noszą..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 27, 2015 12:31 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ale i tak szybko wysłali, bywało że czekałam 10 dni na przesyłkę, dlatego średnio lubię robić zakupy w zoo+ :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lut 27, 2015 12:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ja na szczęście mam tą opcję zapłaty odroczonej,jak złożę zamówienie,to na drugi dzień paczka jest wysyłana.No chyba,że wypada sobota/niedziela,to w poniedziałek :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lut 27, 2015 12:39 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

A ja wiem że w ciemni jest naprawdę ciemno, bez żadnych czerwonych żarówek :) Pracowałam w pracowni RTG jeszcze za czasów kliszowych :) Teraz to my już cyfrowo wszystko mamy, ale kiedyś była ciemna ciemnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lut 27, 2015 12:40 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ooo :D To bardzo ciekawe :) I wywoływałaś te zdjęcia? Ja byłam parę lat temu na takim zdjęciu, babeczka powiedziała, że mam poczekać na wywołanie zdjęcia ale jakoś to szybko zrobiła :)

Ja się nie umiałam odnaleźć jak byłam w ciemni - było za ciemno, za mechanicznie i za szybko. Babka gada, że mamy naswietlić kartkę i było ciemno jak w d... i nie wiedziałam gdzie co jest i nim sie zorientowałam to u wszystkich już było po fakcie. To nie to co praca na komputerze, którą sobie można niemrawo wykonywać. Tam było ciach, naświetlanie, koniec naświetlania i ja zanim pomyślałam to czas przeleciał ;p Wtedy mi siadł jakiś dioboł na mózgu, bo co do mnie mówili to robiłam na odwrót :/ jeszcze tak nie miałam, zadawałam pytania jakbym dostała czymś w głowę - pewnie w tej chemii mi się szare komórki uśpiły :D

Właśnie Aniu ja tego nie mam, ciekawe czemu :)
Ostatnio edytowano Pt lut 27, 2015 12:45 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz

klaudiafj

Post » Pt lut 27, 2015 12:41 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Ooo :D To bardzo ciekawe :) I wywoływałaś te zdjęcia? Ja byłam parę lat temu na takim zdjęciu, babeczka powiedziała, że mam poczekać na wywołanie zdjęcia :)

To była kwestia wyjęcia kliszy z kasety i odpowiedniego włożenia do automatu, więc żadna filozofia, no ale ciemno musiało być :) Odczynniki wlewał kto inny i mogę powiedzieć o nich tylko tyle, że śmierdziały :)

Sihaja

Post » Pt lut 27, 2015 13:42 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

z przyczyn techniczno-czasowych, musimy przełożyć niespodzianki na niedzielę :(
Przepraszamy wszystkich :( i mamy nadzieję, że zajrzycie do nas w niedzielne popołudnie
ser_Kociątko

Post » Pt lut 27, 2015 14:45 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia mam nadzieje ze zajęcia fajne, brzmią ciekawie :piwa:

Witam się piątkowo :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt lut 27, 2015 16:26 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Ale i tak szybko wysłali, bywało że czekałam 10 dni na przesyłkę, dlatego średnio lubię robić zakupy w zoo+ :)

dlaczego tak długo? ja teraz nawet przy płatnosci przelewem miałam szybko, w czwartek zamówienie w poniedziałek już było :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 28, 2015 8:35 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Wszystkim :)

Mireczko, no nie wiem, zawsze tak było. Ostatnio dostałam błyskawicznie paczkę i teraz też, bo już mam info, że prezenty będą w poniedziałek :) Raz czekałam aż mi TOTW przyjedzie aż ze Szwecji, jechała karma przez Niemcy i tak prawie 2 tyg. Nie chce żeby był poniedziałek, ale nie mogę doczekać się paczki :)

Nie śpię dziś już od 6 :D A poszłam spać o 1.30 ;)
Wczoraj miałyśmy okropny wypadek :strach: wychodziłam z łazienki a w tej sekundzie kotki zaczęły się gonić i biegła Marysia i dobiła do tych drzwi do kantu :/ Kurde, to było w jednej sekundzie. Bardzo cierpiała :( Aż mi się płakać chce jak o tym myślę, bo tak chucham i dmucham na te koty a tu takie coś :( Ale nic jej się nie stało. Potem się bawiła i sporo zjadła. Wszystkie ząbki są na miejscu, języczek też. Na pewno ma siniaki, ale nic prócz tego... Dziś już nie ma śladu po wypadku. Dopiero po tym fakcie zastanowiłam się po kiego diabła te drzwi otwierają się w stronę mieszkania a nie w stronę ostatniego pokoju - co za głupota, bo to zawsze ktoś dobije do uchylonych drzwi :/ No, ale tego nie zmienię, trzeba uważać jeszcze bardziej.

Zaraz jadę na Maraton Fotograficzny. Szwagierka jest w ciąży i chce sesje ciążową. Dopiero skończył się drugi miesiąc. Wymyśliłam takie coś, żeby rozbudować sesje i robić jedno zdjęcie co miesiąc pokazujące jak brzuszek rośnie i jakieś etapy związane z tym faktem - np przygotowania tj zakup śpioszków, łóżeczka (no nie wiem tak myślę), potem sesja w czerwcu na łące już taka właściwa ciążowa, potem mam nadzieję zdążyć do szpitala i zrobić tam jakieś zdjęcie, a potem sesja noworodkowa i na prezent dla noworodka zapakuję to w album i podaruję. Co o tym sądzicie? Głownie, czy pomysł rośnięcia brzuszka i przygotowań to dobry pomysł, czy może lepiej jedna sesja teraz przed urośnięciem brzuszka, potem z brzuchem i potem z dzieckiem? Szwagierce podoba się pomysł z etapami co miesiąc, a ja się z tym przespałam i nie wiem teraz :)

klaudiafj

Post » Sob lut 28, 2015 9:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Mnie się też podoba pomysł z etapami. To będzie taka fajna dokumentacja oczekiwań :)
I piękny album - prezent :)

Sihaja

Post » Sob lut 28, 2015 10:23 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Super pomysł Klaudia.
Też chciałabym kiedyś mieć taką pamiątkę :1luvu: niestety nie znam żadnego fotografa a ceny za takie sesje sięgają zenitu :roll: :roll: przynajmniej Wrocławiu tak jest...
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 28, 2015 10:25 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dziewczyny napiszę o moim mężu -" zawsze gadał, że w domu tyle kotów, że to nie do pomyślenia" a jak dziś wracał ze sklepu to zainteresował się malutkim kotem co biegał sam po naszym podwórku i łasił się do niego. Już chciał go wziąć do domu ale na szczęście okazało się że ma domek tylko dał drapaka z klatki podwórka obok. No i co powiecie? Mężczyźni tak się zarzekają, że nie chcą następnego itp a jednak sami litują się nad biegającymi, samotnymi kotami. :D 8O Oni chyba tylko chcą pokazać, że są tacy twardzi hahaha :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lut 28, 2015 12:18 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej

Biedna Marysieńka,ale najważniejsze,że nic się nie stało :201461 :201461 :201461
Kochana,super pomysł z tymi zdjęciami,etapowo - to będzie wspaniały prezent,genialna pamiątka! :D
Większość kobiet o takim czymś marzy,ja żadnego zdjęcia z ciąży nie mam,niestety..
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]