Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 18, 2015 17:33 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Koleżanko Marto tym razem ciężko mi będzie wybrać nawet 5 zdjęć ze wszystkich - wcale nie dlatego, że takie super, tylko dlatego, że tyle się tam działo :) A jak jest profil publiczny to nie możesz zerknąć? Mi się zdaje, że się da, bo to jest publiczny album, czyli każdy może zajrzeć :)

edit. ależ jestem mało inteligentna - proszę http://bytom.slask.pl/ pierwszy post, zapomniałam że jest taki jeden co kradnie mi foty i wrzuca do siebie :twisted: Normalnie bym to zgłosiła, ale głupio tak kablować na małża :ryk:

Nie mogłam zobaczyć zdjęć ale już na stronie bytom.slask widziałam. Dużo się działo wczoraj... zdjęcia ładne. A Ty zadowolona ze swoich prac? :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 18, 2015 17:34 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:ryk: no to widzę, że Kitula tez taka mala srajdupka jak moja :ok: Niebawem się do półek przekona :lol:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie sty 18, 2015 18:05 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ja jestem średnio zadowolona :/ a na stronie wyglądają nie za fajnie, bo m je pozmniejszał nie wiem jak. Zresztą jakkolwiek wyszło innym nie wyszło lepiej :twisted: to są przeraźliwie trudne warunki do zdjęć. No co tu dużo mówić - zdjęcia typowo nocne a do tego w ruchu, a lampy się nie używa, statywu też nie. Ktoś kto może wskoczyć na iso powyżej 6400 ma większy luz, ale ja już nie mogłam mimo najjaśniejszego obiektywu :) Oczywiście tam gdzie staliśmy, było światło, ale na trasie nie. Musiałam używać obiektywu "pięćdziesiątki", bo jaśniejszego już nie mam, więc nie miałam zoomu hehe wszystko nie tak, ale planuję kupić w końcu odpowiedni obiektyw reporterski :)

Półki wiszą lecz koty śpią ;)
Kitusia kiedyś to nie bała się, wskakiwała wszędzie, miała mrówki w tyłku (albo robaki ;p ), ale teraz jest bardziej strachliwa :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sty 18, 2015 18:43 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

O to czeka na nich niespodzianka :D juz widzę ich radość jak będą się wdrapywac na te pułki 8) Pani fotograf niech ładnie tylko z a po arte się ustawi i duzo zdjęć cyka :201413
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 18, 2015 23:16 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Dzięki Dziewczyny :) Wiem, że to nie była impreza, ale było super ;)

Niestety, ale póki co pieczątki sobie darowałam :) Bo niestety rysowałam i wciąż mi wychodzi łapa niedźwiedzia :) A poza tym i tak tego nie będzie widać, bo półki są dość wysoko :)

A łapki pod spodem półki ?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon sty 19, 2015 1:39 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej nocną porą :)
Ale właśnie widziałam rewelacyjny film http://www.filmweb.pl/film/Hell-2006-243760 Polecam gorąco!
W między czasie, wcześniej był rumor jakiś... poszłam skontrolować jak Marysia sobie radzi na półeczkach... a to nie Marysia a Kitusia :D Moja kochana dzielna dziewczynka :) I wyszło, że muszę zrobić jeszcze jedną półeczkę, taki tylko stopień, bo Kitusia chciała wskoczyć na meble, ale dla niej za wysoko było, bo w pionie musiała by skoczyć. Trochę się boję, żeby mi nie spadła, bo to nigdy nic nie wiadomo :)
Co do łapek pod spodem też tak myślałam, ale w końcu dałam sobie spokój - dla kotów to i tak bez różnicy :) A przynajmniej szybciej półeczki zawisły :)
Nie zasnę po tym filmie...
Dobranoc :)

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 9:14 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzień dobry :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 19, 2015 9:54 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cześć Dziewczyny ~! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 19, 2015 11:29 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Oj, ale to nie będzie żaden szał :) Tylko dwie półeczki, żeby kot mógł wreszcie się dostać na upragnione miejsca na szafach :)
Pod tym linkiem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.935970799747263.1073741840.522528157758198&type=1 moje zdjęcia z wczorajszych zajść w Bytomiu.

Jak dla mnie zdjęcia super! :ok: :ok:

Witajcie poniedziałkowo! :D Na połeczki czekam z niecierpliwością! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 19, 2015 11:32 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Zdjęcia super i moim zdaniem bardzo profesjonalne :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 19, 2015 12:54 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzień dobry i dziękuję, miło to słyszeć :)
Zdjęcia koteczków zrobię, jak będą koteczki na półeczkach, ale na razie tylko Kitusia buszuje :D W nocy też! To Marysia nie miała odwagi na półeczki wskoczyć jeszcze :)
Idę do Was :)

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 12:57 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Dzień dobry i dziękuję, miło to słyszeć :)
Zdjęcia koteczków zrobię, jak będą koteczki na półeczkach, ale na razie tylko Kitusia buszuje :D W nocy też! To Marysia nie miała odwagi na półeczki wskoczyć jeszcze :)
Idę do Was :)

I nie porobiłaś fotek w nocy, zamiast spać? :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 19, 2015 13:20 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

W nocy koty spały i o dziwno oba ze mną w sypialni, choć Kituś jak zawsze na osobnym fotelu :) A nad ranem nie widziałam na ślepia ;p

klaudiafj

Post » Pon sty 19, 2015 15:28 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:W nocy koty spały i o dziwno oba ze mną w sypialni, choć Kituś jak zawsze na osobnym fotelu :) A nad ranem nie widziałam na ślepia ;p

a teraz już widzisz? bo czekamy na fotki :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]