Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 18, 2014 20:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Nie chciałam straszyć, serio serio! Myślałam też nad tytułem: Grzybowy raj, ale dla moich pannic to bynajmniej nie raj, bo zamiast bawić koty obrabiałam grzyby. No i w raju nie śmierdzi "starymi skarpetami" :wink:

Kurka, w przerwach meczu łażę po domu i szukam tej skubanej kuleczki. Już w mysie dziury zajrzałam i nic :evil: Chyba będę musiała głębiej zanurkować przy narożniku - już sprawdzałam, ale to pieroństwo wielkie, jak coś wpadnie pod, to ciężko namierzyć i wygrzebać.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob wrz 20, 2014 11:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Obrazek

Cześć Carmen!
Nuri
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob wrz 20, 2014 13:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Ofelku, Carmencita, dzie jeśteście?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob wrz 20, 2014 20:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

MamaMeli pisze:Obrazek

Cześć Carmen!
Nuri

Nuri! Nuri na naszym wąteczku! :dance: :dance2: Witam cię serdusznie i lizam po uszku :1luvu: :oops:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob wrz 20, 2014 20:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Kocham zapach suszonych grzybów :1luvu: I tylko tyle mi z grzybów wolno :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob wrz 20, 2014 20:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

MaryLux pisze:Ofelku, Carmencita, dzie jeśteście?
Inka

Ineczko. Jezdeśmy, ino Duża dzisiaj robiała okropecznie dużo zamięszania i nie miała czasa włączyć nam komputra :evil:
Książniczka Ofelja

Narobiłam się dzisiaj po uszy. Dwa razy ganiałam na zakupy, żeby wszystko przynieść (w lidlu były tańsze owoce i warzywa, poza tym kupowałam mięcho do kociego barfa), ogarnęłam chałupkę, zrobiłam spagetti na dziś i jutro, skroiłam prawie 2,5 kilo barfa dla pannic (a one nie chcą żreć :evil: :evil: :evil: ).
Teraz wreszcie siedzę i kibicuję naszym.
Polska, biało-czerwoni!!!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob wrz 20, 2014 20:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Alienor pisze:Kocham zapach suszonych grzybów :1luvu: I tylko tyle mi z grzybów wolno :( .

Chętnie prześlę ci ten zapach. Mi (zwłaszcza na etapie suszenia) przypomina skarpetki, takie od tygodnia nie zmieniane :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob wrz 20, 2014 20:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

MB&Ofelia pisze:
Alienor pisze:Kocham zapach suszonych grzybów :1luvu: I tylko tyle mi z grzybów wolno :( .

Chętnie prześlę ci ten zapach. Mi (zwłaszcza na etapie suszenia) przypomina skarpetki, takie od tygodnia nie zmieniane :wink:

Mi też. U mnie w domu się suszyły, ale musiałam wynieść na balkon bo nie mogłam znieść tego intensywnego zapachu.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 20, 2014 20:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-grzybowisko

Ja w tym roku suszyłam już kilka razy i to pewnie nie koniec, bo w czwartek znów będę w terenie i pewnie znów coś przywiozę. Trochę sprezentuję sąsiadom, ale resztę będę suszyć, bo ciocia czeka na grzybki :D No nic, jakoś zniosę "aromat" :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]