Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właściciela

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2014 0:15 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Ciekawe czy koteł zrobi demolkę na przywitanie :D Osobiście bardzo na to liczę i współczuję zarazem :D Bądź co bądź Tupta s wygląda mi na niezmiernie stanowczego kociaka :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pon wrz 15, 2014 8:30 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

kocia_mendka pisze:Ciekawe czy koteł zrobi demolkę na przywitanie :D Osobiście bardzo na to liczę i współczuję zarazem :D Bądź co bądź Tupta s wygląda mi na niezmiernie stanowczego kociaka :D

On wie, że jak zrobi demolkę to ja mu zrobię jesień średniowiecza :P

servantez

Od: Czw lut 20, 2014 3:25

Post » Pon wrz 15, 2014 22:47 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Nie chce sie spierać ale raczej jasne jest kto na tych "śmieciach" rządzi :mrgreen: Ach biedaczysko w końcu na własnej kanapie bedzie sie mógł powylegiwac tak jak lubi :)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto wrz 16, 2014 2:48 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Atta pisze:Nie chce sie spierać ale raczej jasne jest kto na tych "śmieciach" rządzi :mrgreen: Ach biedaczysko w końcu na własnej kanapie bedzie sie mógł powylegiwac tak jak lubi :)

Ja myślę, że jemu się tutaj nawet spodobało. Duża powierzchnia do ganiania. Inny kot, który w tej chwili nie chce już nawet do domu wchodzić, bo Tuptuś by się przez cały czas "bawił" (jak on się bawi to boli :P ).

servantez

Post » Śro wrz 17, 2014 18:03 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Taaa jak Kluska zacznie to też boli głowa i uszy i trzeba uważać zeby nie stratowała podczas biegania :? Za to wydaje takie odgłosy gdy sie bawi ulubioną myszą że pokładamy sie ze śmiechu :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro wrz 17, 2014 18:08 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Jak tam pan model Tuptuś?

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Czw wrz 18, 2014 0:57 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

A siedzimy sobie już we własnym gnieździe :lol:

Na razie cierpię poszpitalne osłabienie organizmu, gorączka i antybiotyki - nie chce mi się nic.

Umilam sobie czas muzyką:

MIKROMUSIC - W źrenicach - moja ulubiona piosnka tego zespołu - melancholia rządzi :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=Cr1LTHqkpeA

MIKROMUSIC - Świat oddala się ode mnie

http://youtu.be/Vr6SR75QhZw

MIKROMUSIC - Biedronki w słoikach

https://www.youtube.com/watch?v=vvdVXcY4lSQ

Głoś Natalii robi ze mną dziwne rzeczy :201433

servantez

Post » Sob wrz 20, 2014 12:47 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

A z kotkiem ? Mój Gucio nie lubił np. ambientu ;)

bea3

Post » Sob wrz 20, 2014 21:17 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Mój kot ma muzykę w... tam gdzie w wszystko inne :P

servantez

Post » Nie wrz 21, 2014 0:02 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

servantez pisze:Mój kot ma muzykę w... tam gdzie w wszystko inne :P

o nie nie
żarełko dopiero poźniej :P
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Nie wrz 21, 2014 11:05 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

servantez pisze:Mój kot ma muzykę w... tam gdzie w wszystko inne :P

Widać, wyluzowany Twój Tuptuś :D

bea3

Post » Wto wrz 23, 2014 5:01 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Postawiłem pufy jedna na drugiej, żeby nie zabierały zbyt wiele miejsca. Tuptuś wykorzystał sytuację...
Obrazek

A to mina: "Nie no, nie biegałem po pokoju jak słoń TYLKO po to by cię obudzić o 5 rano. Byłem też głodny..."
Obrazek

servantez

Post » Wto wrz 23, 2014 8:39 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

No to polecimy z grubej rury... ;)

Coś mnie od dłuższego czasu nurtuje... Mój kot, gdy go znalazłem na ulicy (a raczej to on znalazł mnie) miał około 9 miesięcy. Nie był wykastrowany, więc w przeciągu tygodnia przeszedł ten zabieg. Jednak po dziś dzień gdy Tupek wkakuje mi na kolana i zaczyna ugniatać to wykazuje oznaki podniecenia - czyli napina tylne łapki, a penis wychodzi na wierzch.

Czytałem, że nawet po kastracji, niektóre koty odczuwają popęd seksualny - chociaż akurat koty mojej siostry go nie interesowały. W sumie mi to nie przeszkadza, VET też mówi, że tak czasami bywa, a mnie tylko martwi czy przy kastracji wszystko poszło OK...

servantez

Post » Wto wrz 23, 2014 8:56 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

poszło dobrze. To nie jest dosłownie popęd seksualny, ile jakieś zachowane odruchy pierwotne.
Kot jednej z forumowych koleżanek ma swoją ulubioną gwałcipoduszkę :mrgreen:
Moje dwa kastraty, niedawno - jak na podwórku pojawiła sie kotka z kociętami, znaczą namiętnie każde drzewko, każde źdźbło trawy. Do tej pory nie robiły tego nigdy i jestem ciekawa, czy pozostanie im to, bo kotka dziś jedzie na sterylkę, a kociaki jutro do DT.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto wrz 23, 2014 9:09 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Nasz Marcel, to mega ugniatacz 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]