Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 04, 2014 20:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

barbarados pisze:Jak mi się łiskas rozsypie , bo szykuję dla bezdomniaków , to moje kradną i wsysają :roll:

Ja czasami kupuję bezdomniakom Purinę albo Perfect Fit, jak jest w promocji. Ofelia - wielbicielka chrupów i Kociego McDonaldsa potrafi się dobrać do woreczka z chrupami schowanego w moim plecaczku :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto lut 04, 2014 21:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:Lamałku. To jezd skądal, miauczę ci! Miąsko muuuusi być!
Nasiusiaj niedobrej Duziej do kapciów!
Mała Ciorna Carmen oburzona

Pogryzałem tom francem w rękem.
Bo mnie oszuknęła.
Lamar Łoś Wystrychnięty na Dudka.

Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Wto lut 04, 2014 21:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

I dobzie, Lamałku, bardzo dobzie! niech se Duzia wie, że nie wolno kotku oszukniwać!
Mała Ciorna Carmen

No tak, mięso... Muszę zrobić pannicom nowego barfa, bo zostało tylko na jutro :oops: I nie wiem z czego. Mam ochotę zaserwować indyka, a to by oznaczało zakończenie diety eliminacyjnej u Małej Czarnej.
W zasadzie to i tak sądzę, że strzeliłam kulą w płot, bo mimo braku indora w diecie od miesiąca uszyska nie raczyły się poprawić, a wręcz przeciwnie.
No i muszę iść z nią w końcu do weta! :placz:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 04, 2014 21:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Dla mnie ten kalkulator barfowy to droga przez piekło :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Wto lut 04, 2014 21:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Chciałam iść na szybki prysznic ale nie mogę się ruszyć, bo pod moimi nogami Mała Czarna bierze prysznic... Ofelkowym języczkiem...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 04, 2014 21:20 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:Chciałam iść na szybki prysznic ale nie mogę się ruszyć, bo pod moimi nogami Mała Czarna bierze prysznic... Ofelkowym języczkiem...

Ojej, jak słodko :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lut 04, 2014 21:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Tia, słodko :roll: . Po prysznicu było małe łubudu, coby Czarnidełko znało swoje miejsce w hierarchii (na samej górze - Ofelia, na środkowym szczeblu - Mała czarna, na samym dole uniżony personel)
Powinnam pannice wybrykac przed snem, a tak mi się nie chce! :crying:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 04, 2014 21:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Łiskas junior plus miąsko jakieś . Albo puszki dajemy . Jak znajoma ma dyżur na parkingu to miąsko i puszki , jak nie to suche , bo teraz może zamarznąć . Ale jak zobaczą łiskasa 8O no głodzone koteczki . :roll: Kiedyś włam do szafki zrobiły i rozdarły torebke i sie wysypało . Myślałam , że biegunki dostana , ale nie . Widać , kradzione słuzy :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 04, 2014 22:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Ofelia w swoim życiu jadała różne rzeczy. Początkowo, przez pierwsze pół roku życia, nie tknęła chrupków. Były niejadalne i już! Nawet nasiusiała do miski z chrupkami 8O . Jadła mokre - różne. Zaczynałam od whiskasa :oops: , ale po nim miała straszne gazy. Później były gourmeciki, sheba, perfect fit, animonda... W pewnym momencie animonda zbrzydła kotkowi, nie wiem czemu. No nie chciała ruszyć i już. Ale za to zaczęła jeść chrupki. Po jakimś czasie udało się wrócić do animondy, przejść do grau i następnie do barfa. Ale Księżniczka nadal lubi McDonaldsa. Chrupy podkrada, jak tylko ma okazję (muszę trzymać pudełka z chrupkami w górnych szafkach kuchennych, gdzie koty nie mają dostępu). Gourmecika też pewnie by zjadła... ale odkąd jest na barfie, każde zjedzenie karmy w postaci małych kawałków w sosiku kończy się drobiem ozdobnym. Nie ten rozmiar kęsów.

Mała Czarna nie zdradzi, co jadła w "poprzednim życiu". Ale doskonale pokazuje, co ma ochotę jeść teraz. Mięso, mięso i jeszcze raz mięso! Duuużo mięsa!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 04, 2014 22:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć Dziewczyny :D

co dzisiaj porabiacie :D u nas spoko spoko, kotki się chwilowo pospały. Przydało by się je trochę poganiać to może nocka byłaby spokojniejsza :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto lut 04, 2014 22:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Co porabiamy? Niby się szykujemy do spania. Tzn. ja, bo pannice się na wieczór ożywiły. Chyba mi w nocy spokoju nie dadzą :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 04, 2014 22:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:Co porabiamy? Niby się szykujemy do spania. Tzn. ja, bo pannice się na wieczór ożywiły. Chyba mi w nocy spokoju nie dadzą :roll:

U mnie towarzystwo rozkręca się nad ranem :evil: wtedy kiedy ja jestem skręcona :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lut 04, 2014 22:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Żeby tak moje chciały jeść mięso :roll: Muszę popróbować z surowym . Może załapią . One fastfoodowe są :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 04, 2014 22:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

barbarados pisze:Żeby tak moje chciały jeść mięso :roll: Muszę popróbować z surowym . Może załapią . One fastfoodowe są :roll:

u mnie surowe mięsko jedzą wszystkie oprócz Pysionka, on puszkowy chłopak
Gumiś za surowe mięsko dałby się pokroić :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lut 04, 2014 22:19 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

agusialublin pisze:
barbarados pisze:Żeby tak moje chciały jeść mięso :roll: Muszę popróbować z surowym . Może załapią . One fastfoodowe są :roll:

u mnie surowe mięsko jedzą wszystkie oprócz Pysionka, on puszkowy chłopak
Gumiś za surowe mięsko dałby się pokroić :mrgreen:

Jak Perełka :D
Czasem jak jej nakładam jeść to jest do tego całkiem niezła okazja, bo pcha pysia/łapki/cokolwiek pod moją rękę nierzadko dzierżącą nóż :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]