Dzięki, jasne że skorzystam. A kolorystyka jest efektem... mojego zapalenia spojówek - testowałam na moim edytorku (notepad++) przy jakim zestawie najmniej bolą oczy (bo na L-4 nie mogę sobie pozwolić - za dużo ludzi bym zostawiła na lodzie, a mam akurat teraz takie zlecenia, że mało doświadczony programista nie da rady, żeby kogoś w miarę łatwo znaleźć do pomocy) - wyszło mi, że brązy i kawa z mlekiem najmniej męczą, to na szybko szablon w tym stylu znalazłam (po co robić coś, co jest gratis w sieci w zamian za link w stopce do twórcy i mi pasuje?), ulepszyłam no i jest.
Forum w nieco innych kolorkach - jak dacie do adresu /forum/ to możecie zobaczyć projekt graficzny (co do zawartości, to jeszcze nic nie poustawiane

no i najważniejsze - regulamin, żeby nikt później nie miał pretensji).
Najpierw będzie o wyborze kota, wyborze diety (jedzonko i woda); pewnie co nieco o sterylizacji/kastracji, szczepionkach i jakaś delikatna zajawka kocich chorób; pewnie najwięcej pochłonie dietetyka, ale skoro "jesteś tym, co jesz", to w sumie jest podstawa, żeby nie musieć za dużo wiedzieć o chorobach. Może się uda coś z homeopatii (zależy od chęci współpracy). Materiałów co nieco będzie jako streszczenia anglojęzycznych tekstów (szczególnie z blogu dr Marka Petersona - mój ulubiony: niby endokrynolog, ale dużo pisze o diecie itd.). No i na pewno trochę z behawiorystyki, co by ludzie nie zmieniali przez pół roku karmy, bo niby alergia, a rozwiązaniem okaże się zakup drapaka, bo kot na tle nerwowym się drapie lub żeby nie pakował nikt urinary, a okaże się, że to FIC i wystarczy kotka więcej głaskać lub nie uśpił kota na FIP, który tak naprawdę będzie problemem z wątrobą. Oczywiście nic nie będzie pełnym opracowaniem, tylko same sygnalizacje problemu i odesłanie do szerszego materiału, ale żeby ludzie wiedzieli o istnieniu różnych rzeczy a nie na 90% haseł reagowali tak

...