Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:chwilowo gościnnie jestem u Izy przy komputerzei tak sobie czytam o kolejnym wyrzuconym psie z samochodu, ktoś nawet zapisał numery tyle, że samochód nie ma aktualnie...właściciela
tu pies, tam postrzelany kot a kary jak nie było tak i nie będziegdybym była młodsza to stworzyłabym taką sekcję do wyszukiwania i karania winnych i nie mówię tu o zabijaniu tylko o tym aby poczuli to samo co ofiara...strzelał do kota jak do tarczy a może ciekawi go co czuł
![]()
przecież można postrzelać i do niego a najlepiej w dolne części portek
ciągnął psa za samochodem, przywiązać jego łańcuchem i też popędzić w siną dal, jest tyle skutecznych metod a gdyby przypadkiem zdechł, cóż...zdarza się
puszatek pisze:próbował szumieć ale chyba nie dał rady
puszatek pisze:korzystam z takiego pożyczonego od naszego Pawła mini mini laptopika, jest wielkości kartki od zeszytu, palce mam grubsze od klawiatury i jest strasznie czuły na dotyk, bardzo ciężko mi się na nim pisze ale jakoś idzie
strasznie ciężko jest odwyknąć od miau, łatwiej byłoby od kotówciągle szukam myszki
![]()
małż mojej koleżanki jak znajdzie chwilę czasu to zajrzy i powie czy jest nadzieja czy pogrzeb........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia, Silverblue i 38 gości