Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze::ryk:MaryLux pisze:A mi dziś na kolana wlazła 10-letnia psica. Sama chciała.
![]()
Dobrze jej było?
Twierdziła, że tak.
No to trzeba częściej
Raz na miesiąc jej wolno.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze::ryk:MaryLux pisze:A mi dziś na kolana wlazła 10-letnia psica. Sama chciała.
![]()
Dobrze jej było?
Twierdziła, że tak.
No to trzeba częściej
MaryLux pisze:barbarados pisze:Moja psica ma 11 rok i też się pcha na kolanka .Każdy zwierzak jest kochany , trzeba go tylko poznać
Nutka też w tym wieku.
barbarados pisze:Mój poprzedni kundelek dożył 18 lat . Rak go zeżarł .Mam nadzieję , że moje terażniejsze futrzaki pobiją ten wynik . Tylko czy ja na zawał nie padnę najpierw
barbarados pisze:Obawiam sie , że masz rację . Nawet siwieję w biegu.Jutro znowu pobudka o 3.45 . śniadanie dla kotów , dla mnie , spacer z psami , do pracy na 6 . I moja mama przychodzi ze stadem posiedzieć . A tatuś się z kotem gania
.
barbarados pisze:A ktoś powiedział , że koty działają uspokajającoChybo o nich tylko czytał . Jakby miał sierściuch , top by powiedział , że życie z kotem to przygoda .
![]()
Moja mama ma trochę więcej jak 70 lat . Dopiero niedawno zaczęła siwieć . Ale to jeszcze to silniejsze pokolenieFarby to jednak dobry wynalazek .
barbarados pisze:Ja też . Ale się zaparłam i dożyję . ZUS-owi na złość .Będę ślepa , głucha i upierdliwa .
A co !
barbarados pisze:Ja też . Ale się zaparłam i dożyję . ZUS-owi na złość .Będę ślepa , głucha i upierdliwa .
A co !
AnnAArczyK pisze:barbarados pisze:Ja też . Ale się zaparłam i dożyję . ZUS-owi na złość .Będę ślepa , głucha i upierdliwa .
A co !
I siwa!
barbarados pisze:Obawiam się , że łysa .Będę czachę polerować . Bo sobie przez moje stwory wszystkie włosy z głowy wyrwę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości