ruda32 pisze:nie każdemu truskawki spowodują pełnię szczęścia
Po prostu nauczylam sie cieszyc drobiazgami-warto sie tego nauczyc-zycie jest wtedy łatwiejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:nie każdemu truskawki spowodują pełnię szczęścia
Caragh pisze:Pozdrawiamy piękne kocie Skarby![]()
![]()
z Dużą
![]()
![]()
anulka111 pisze:Witanko wszystkim-widze ,ze Mru juz po sniadnaiu,a moje koty wlasnie jedza-ciezki tydzien mam ale to juz ostatni taki katorzniczy w tym roku szkolnym,potem to juz bede mogla zwolnic tempo zycia i ciesze sie na ten moment
bagheera pisze:Fasolko, że moja duża jest lekko walnięta, to ja już wiem
Ale nawet ona nie wymyśliła takiej akcji, jak jej Duzi, po tym jak moja Duża wysłała na adres swojej Dużej wylicytowaną tu na forum drapaczkę do pleców.
Moja Duża owszem nieprzytomna, zapomniała powiedzieć o paczce zanim ta przyszła, pięknie i starannie zapakowana
A co na to Duzi Dużej?
Zamiast najnormalniej w świecie zadzwonić i zapytać, czy ona coś o tym wie, to wezwali patrol saperski do rozbrojenia drapaczki...
No i saper dostał drapaczkę w prezencie...
A gdzie Duża teraz taką drapaczkę w stolycy znajdzie?????????
Duduś
który ugniata, nie drapie![]()
Karolek(ona) pisze:Doberek Fasolinko i spółko Z.O.O.
dorwałem sie do kompa dużej
Garfi
bagheera pisze:Fasolko, że moja duża jest lekko walnięta, to ja już wiem
Ale nawet ona nie wymyśliła takiej akcji, jak jej Duzi, po tym jak moja Duża wysłała na adres swojej Dużej wylicytowaną tu na forum drapaczkę do pleców.
Moja Duża owszem nieprzytomna, zapomniała powiedzieć o paczce zanim ta przyszła, pięknie i starannie zapakowana
A co na to Duzi Dużej?
Zamiast najnormalniej w świecie zadzwonić i zapytać, czy ona coś o tym wie, to wezwali patrol saperski do rozbrojenia drapaczki...
No i saper dostał drapaczkę w prezencie...
A gdzie Duża teraz taką drapaczkę w stolycy znajdzie?????????
Duduś
który ugniata, nie drapie![]()
MalgWroclaw pisze:Karolek(ona) pisze:Doberek Fasolinko i spółko Z.O.O.
dorwałem sie do kompa dużej
Garfi
O, jak fajnie![]()
A jakie kolorowe literki stawiasz![]()
Fasolka czarna
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 33 gości