docieram na wont ponownie i zapisuję gdzie trza
TNX sis za lina

na końcu jaki rozpieszczoch

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Justa go rozpieszczala az do przesady, myslalam, ze juz bardziej sie go nie da rozpiescic...
widze, ze sie jednak bardzo, ale to bardzo pomylilam hehehe
Totalnie wyluzowany, zrelaksowany, bo nie ma innych kotow, zero konkurencji...![]()
nie przypominam sobie, bym go kiedykolwiek u Justy widziala tak rozwalonego niczym krol na tronie, kolami do gorymysle, mysle... ale nie jestem w stanie sobie przypomniec... chyba jednak nie... krepowal sie przy tym tlumie.
Kociara82 pisze:no bo teraz wie, ze nie musi z nikim walczyc o nic, cala uwaga Duzych skupia sie wylacznie na nim, a wlasnie o to Mankowi chodziloJest teraz dokladnie taki sam jak wtedy, gdy go znalazlam: niemozliwy pieszczoch, ulegly wobec ludzi, ufny, spokojny, grzeczny :1luvu:
Zanetko, czekam na kolejna porcje zdjecJak tylko znajdziesz chwilke albo Twoj chlopak-wrzucajcie kazda fote jak leci
Fotki mowia same za siebie, nie trzeba wiecej nic mowic
Kociara82 pisze:jak zawsze interpretujesz moje posty tak jak ci sie podoba a nie tak jak powinno byc. W dodatku wypowiadasz sie w kwestii Manka tak, jakbys wiedziala, jaki byl nim trafil do Justy. Jakbys czytala ze zrozumieniem to co ja pisze to bys sie tak nie czepiala kazdego mojego slowa
ale jak zawsze ty wszystko wiesz najlepiej, jestes alfa i omega, tak?to jest ta twoja pomoc, o ktorej tak sie wypowiadasz, ile to zrobilas niby dla justy i jej zwierzat... wymadrzaniem sie chyba
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara wielką bezczelnością z Twojej strony jest zarzucanie Phantasmagori, że niewiele robi dla moich zwierząt. Phantasmagori jest osobą, która nie chwali się swoją pomocą na forum. Ale jeśli już chcesz koniecznie się licytować to proszę bardzo:
Ze strony Phantasmagori regularna pomoc: rzeczowa, finansowa, obrabianie i wstawianie zdjęć, zamawianie karmy w sklepach internetowych.
Inne w ostatnim czasie:
Teksty i zdjęcia do ogłoszeń internetowych Fuksa, Rudolfa, Lusi, Larysy, Leonka.
Ogłoszenia na Tablica.pl Lary, Morfeusza, Leonka
Ogłoszenia papierowe Fuksa i Lary
Plakat pomocowy Tyskich mruczków
Pomoc transportowa: Tofika do DS, Lary na sterylkę i ze sterylki. Pomoc w transportowa w zakupach z Reala.
Phanta mieszka 20km od Tychów, pracuje, w tym roku była częściej niż Ty.
Gdy przyjeżdżają z Tżtem, obowiązkowo siedzą na kwarantannie, dwa razy wspólnie wyprowadzamy psy i robimy obchód bezdomnych. Zawsze pytają w czym jeszcze mogą pomóc, nawet śmieci wyrzucą sami od siebie.
Nie mówię , że Ty nie robisz nic. Podnosisz wątki, w tym czasie załatwiłaś dofinansowanie sterylki Lary z Fundacji Przyjaciele 4 łap w kwocie 150zł, dołożyłaś 14zł do kaftanika (resztę zapłaciła Phanta) wystawiłaś bazarek z kolczykami podarowanymi przez Ewcię, i kurki ode mnie, oraz kubków od Ciebie.
A gdy Morfeusz był na kwarantannie to Phanta bardzo przeżywała ze ma do pracy od 10 do 18 i że nie może z nim posiedzieć jak ja byłam na kursie, że nie ma dojazdu do mnie komunikacją miejska i może być tylko wtedy kiedy TZ może jechać , a ile razy Cie prosiłam abyś przyszła chociaż tylko na kwarantanne bo one tego najbardziej potrzebują i mnie wtedy w domu nie musi być, klucze można dorobić i sie umówić gdzie odebrać ... Powiedziałaś że wymuszam na Tobie pomoc i parę innych niemiłych rzeczy o mnie tu na forum. Przez trzy miesiące byłaś u niego tylko raz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, zuza i 910 gości