A pisałam że nadzieja umiera ostatnia? I przecież każda (prawie) matka swoje dzieci kocha?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:skaskaNH pisze:(..)się nie przejmuj tymi malymi ikonkamiWidziałaś gołąbka Zofia&Sasza?
a co, nasrau gdziesik?![]()
;>
skaskaNH pisze:KotkaWodna pisze:skaskaNH pisze:(..)się nie przejmuj tymi malymi ikonkamiWidziałaś gołąbka Zofia&Sasza?
a co, nasrau gdziesik?![]()
;>
A czort go wie![]()
Z gołąbkami nigdy nic nie wiadomo, atakują podstępnie i znienacka, o czym sie sama parokrotnie przekonałam
joshua_ada pisze:Estravenie, nie daj się zmylić tymi ikonkami i glitterkami![]()
Grube rękawice do roboty się przydadzą i łopata (i kondycha wołu)![]()
A tak poza tym: WITAJ!
MariaD pisze:Ja tam się uczciwie cieszę z powrotu Estravena. Powiało dawnym forum. Może dawne wróci?![]()
Estraven, jeśli dałoby się Ciebie sklonować, to rzeknij tylko słowo a zakładam wątek o zrzutce na ten cel.
skaskaNH pisze:Z gołąbkami nigdy nic nie wiadomo, atakują podstępnie i znienacka, o czym sie sama parokrotnie przekonałam
Funia pisze:skaskaNH pisze:Z gołąbkami nigdy nic nie wiadomo, atakują podstępnie i znienacka, o czym sie sama parokrotnie przekonałam
Oootak![]()
Szczytem bezczelności wykazał się ten, który kiedyś wleciał do mojego pokoju przez szeroko otwarte okno kiedy to akurat coś porządkowałam i schylona byłam, nasrał mi centralnie na plecy, kreatura jedna, i wyleciał.![]()
Dzień dobry Estraven!
Kicorek pisze:I nawet Funia jest. Czasem przebiegam koło Twojego bloku lecąc dalej na Odyńca
Gołębiowi trzeba było odpłacić tym samym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 19 gości