Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 10:59 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Jedź z nią do weta nie ma na co czekać, nerki to nie przelewki, a jak już miauczy to jest źle..Rudy mi nigdy nie narzekał ale jak kicia już się drze to musi ją bardzo boleć
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon lut 27, 2012 12:02 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

:ok: :kotek:
Gosiara

Post » Pon lut 27, 2012 13:35 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Jak tam?? Ona nie może tyle nie sikać!!!! Koniecznie do weta.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 27, 2012 13:58 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Karolek(ona) pisze:ObrazekZa Bejbi

Cześć Karola dzięki za kciuki :1luvu: Super kartka :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lut 27, 2012 14:01 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Viola są wyniki?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lut 27, 2012 14:09 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Lilianna J-wie pisze:Jedź z nią do weta nie ma na co czekać, nerki to nie przelewki, a jak już miauczy to jest źle..Rudy mi nigdy nie narzekał ale jak kicia już się drze to musi ją bardzo boleć

Witaj Lilianna,niestety wyniki będą koło 18-tej krwi i moczu :( a wet już będzie w domu.Pomylił się że pani która robi te badania jest na rano :( Byłam,siku zrobiła :ok: :D dałam 30zł. 8O za badanie ogólne i odwirowanie osadu.Poszłam po karmę i pytam się w klinice na Modrakowej ile za takie badanie...15zł. 8O Dałam jeszcze raz tyle :evil: z wetem się nie widziałam tylko gadałam przez telefon.Powiedział że mam iść do kogoś innego skoro go nie będzie,a ja że za nic :| Rano jutro będzie i pójdziemy.Miałczy,ale dopiero teraz jak wróciłam.TŻ-mówił że był spokój jak mnie nie było.Myślałam że zamorduję sąsiada :evil: bo rano Bejbi już była w kuwecie i...wiertara :!: że się cofnęła.Chodziła z jednej kuwety do drugiej,aż koło 10 rano zrobiła.Ubrałam się i zaniosłam.Nie pójdę do innego weta za nic bo zaszkodzić mogą nie ufam im i ich książkowym tekstom.W praktyce wychodzi potem innaczej.Musi do rana wytrzymać,a jak poznam dziś wyniki to napiszę co mi tam powiedzą.Wkleję jak odbiorę jutro.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 14:11 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Gosiara pisze::ok: :kotek:

Hej Gosia :) musi być dobrze.Mam słabą nadzieję z tymi płytkami że będą lepsze :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 14:12 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

To klinika i na wyniki trzeba tyle czekać?Współczuję :roll: Ja czekam przeważnie 20 minut...Chyba z rozmazem pod mikroskopem to 1 dzień....
A może ona przez ten hałas nie umie się skupić do kuwety? :roll:
Ostatnio edytowano Pon lut 27, 2012 14:14 przez Gosiara, łącznie edytowano 1 raz
Gosiara

Post » Pon lut 27, 2012 14:14 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

kalair pisze:Jak tam?? Ona nie może tyle nie sikać!!!! Koniecznie do weta.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hej Bożenka siku było,ale płacze znowu,choć wygląda lepiej.Pytałam w innej klinice czy mogło to być od hormonu to mówiła wetka że mogło,ale nie koniecznie.Mógł być to zbieg okoliczności bo Bejbi już przed podaniem nie była sobą.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 14:17 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

ruda32 pisze:Viola są wyniki?

Ania koło 18-tej dopiero :x ale nic mi to dziś nie da bez jej weta.Przyjmuje od 9 rano jutro miała być sterylka i d...już ktoś inny jest wpisany niestety.Uważam że jeszcze kogoś do badań laboratoryjnych powinni zatrudnić,skoro mają tylu pacjentów.Niestety wet szefem nie jest i nie decyduje o takich rzeczach.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 14:21 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Gosiara pisze:To klinika i na wyniki trzeba tyle czekać?Współczuję :roll: Ja czekam przeważnie 20 minut...Chyba z rozmazem pod mikroskopem to 1 dzień....
A może ona przez ten hałas nie umie się skupić do kuwety? :roll:

To duża największa u nas klinika i jedna osoba co robi wszystkie badania :| Z rozmazem nie robią wcale.Wysyłają to gdzieś wtedy i jest dużo drożej.W nocy nie wiercą,a Bejbi wtedy najgorzej krzyczy.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 14:39 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Micia ma mieć sterylkę 5tego............
Gosiara

Post » Pon lut 27, 2012 14:43 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Gosiara pisze:Micia ma mieć sterylkę 5tego............

No widzisz Gosia,a miało być że Bejbi przed Micią :( Latem tego nie zrobię bo tu potrafi być 50 stopni w moim mieszkaniu.Chyba że zdążymy szybciej :roll: Wiosna bardzo szybko nadchodzi i może być szybko gorąco.Micia już za kilka dni idzie...
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 27, 2012 15:14 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Taki jest plan,mam nadzieje że sterylka dojdzie do skutku.. :roll:
Gosiara

Post » Pon lut 27, 2012 15:18 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Gosiara pisze:Taki jest plan,mam nadzieje że sterylka dojdzie do skutku.. :roll:

Ja byłam pewna że u Bejbi będzie na bank i takie coś 8O wyszło.Dobrze że dałam krew zbadać mimo że niedawno było robione.Micia to inny kot i oby nic nie przeszkodziło w sterylce :ok:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]